liga campionilor haloween

Calcule Liga Campionilor: Cine se poate califica miercuri

Marți s-au calificat deja mai multe echipe în optimile de finală in Liga Campionilor, iar pentru miercuri facem din nou calculele.

Pariuri Liga Campionilor, cotele și programul meciurilor

Echipele calificate de marți sunt Paris Saint-Germain și Bayern Munchen. Miercuri pot obține biletele pentru „optimi” cluburile Manchester City, Real Madrid, Tottenham Hotspur și Beşiktaş.

Grupa E: Liverpool (5 puncte) – Maribor (1), Sevilla (4) – Spartak Moskva (5)

Lupta este strânsă în Grupa E, iar primele două locuri sunt deschise. Însă, Maribor poate ieși și mod cert din Top 2, după partidele de astăzi, dacă va pierde la Liverpoo, iar Spartak va câștiga.

Grupa F: Napoli (3) – Manchester City (9), Șahtior Donetsk (6) – Feyenoord (0)

Manchester City este cu un pas în „optimi” și se va califica de astăzi, dacă va termina cel puțin la egalitate pe terenul lui Napoli. Șahtior se lupă cu Napoli pentru locul al doilea, iar Feyenoord își va spulbera orice șanse de calificare, dacă nu va câștiga diseară.

Grupa G: Beşiktaş (9) – Monaco (1), Porto (3) –  Leipzig (4)

Beşiktaş se va califica cu o victorie sau chiar cu un egal și dacă Leipzig o va învinge pe Porto.

Grupa H: Tottenham Hotspur (7) – Real Madrid (7), Borussia Dortmund (1) – APOEL (1)

Meciul serii este cel dintre Tottenham  și Real Madrid. Englezii se califică de astăzi, dacă înving. Real Madrid, de asemenea, dacă obțin cele trei puncte la Spurs. Borussia sau Apoel sunt eliminate, dacă vor pierde, iar Tottenham  – Real Madrid se termină la egalitate.

Leave a Reply