steaua calcule europa league

Calcule Europa League: Steaua și Astra pot ajunge pe locul 2 în grupe

Steaua și Astra nu au pornit strălucit în grupele Europa League, însă traseul lor a fost relativ ascendent atât ca rezultate, cât și ca formă. În a patra etapă din grupe, ambele  echipe pot accede pe locuri de calificare, așa cum arată graficele realizate de casa de pariuri sportive online Betano.com.

Steaua, scenariul pentru locul 2

Joi seară, de la ora 22:05, Steaua joacă la Zurich, iar Villarreal în  deplasare pe terenul lui Osmanlispor. Cel mai bun scenariu pentru Steaua, în urma acestor partide, ar fi să urce de pe locul al patrulea pe cel de-al doilea.

Acest lucru este posibil dacă va bate în Elveția, victoria Stelei având o cotă 3.45 pe Betano.com, iar „submarinul galben” va câștiga împotriva echipei lui Raul Rusescu. În acest caz, Grupa L ar fi condusă de Villarreal cu 8 puncte, urmată de Steaua cu 5, așa cum se vede în clasamentul ipotetic de mai sus.

astra europa league

Astra, scenariul pentru locul 2

Joi seară, Astra joacă la București, de la ora 20:00, contra Viktoriei Plzen și ar putea repeta succesul recent din Cehia, cota pentru victoria lor fiind de 3.50 pe Betano.com.

Echipa lui Marius Șumudică a reușit primele puncte etapa trecută, grație victoriei obținute pe terenul cehilor. În clasamentul grupei, în frunte se află Austria Viena și AS Roma, fiecare cu câte 5 puncte.

Astra ar putea accede pe locul secund, dacă va câștiga joi, cu condiția ca al doilea meci al grupei, cel dintre Austria Viena și AS Roma, să nu se termine egal.

Leave a Reply