bursa

Bursa stranierilor: Un fost fotbalist al Craiovei dă două pase de gol!

Vătăjelu e decisiv în victoria Spartei Praga. Pușcaș înscrie primul gol în Serie A, Tamaș câștigă în derby. Șumudică, implicat într-o bătaie generală după meci.

Bogdan Vătăjelu dă două assisturi înainte de pauza de iarnă

Sparta Praga a câștigat ultimul meci al anului, cu Mlada Boleslav, 3-0. Vătăjelu a jucat până în minutul 73 și a pasat decisiv la ultimele două goluri. Două centrări perfecte a oferit fundașul român. Prima dintr-o lovitura liberă de pe partea dreaptă, a doua din acțiune, de pe stânga. Campionatul Cehiei ia pauză până în februarie. Vezi VIDEO cu rezumatul meciului.

Pușcaș înscrie în poarta lui Donnarumma, Benevento câștigă primul punct în Serie A

George Pușcaș a fost integralist în unul dintre cele mai nebune meciuri ale anului: Benevento – AC Milan. Titular după mai bine de două luni, Pușcaș a înscris primul său gol în Serie A în minutul 50, reluând în poartă o minge respinsă de Donnarumma. Meciul s-a terminat 2-2, Benevento egalând la ultima fază printr-un gol înscris chiar de portar! E primul punct obținut de Benevento în 15 etape de campionat. Ștefan Radu a fost integralist pentru Lazio în victoria cu 2-1 pe terenul Sampdoriei, Adrian Stoian a intrat în repriza a două pentru Crotone, meci pierdut cu 3-0 cu Udinese. Chiricheș a fost rezervă în derby-ul etapei, Napoli – Juventus 0-1. Pariază aici pe etapa viitoare din Serie A! 

Turcia: Victorie în ultimul minut pentru Șumudică; Bogdan Stancu marchează

Kayserispor, cu Lung și Săpunaru pe teren tot meciul, a câștigat în minutul 93 la Alanyaspor, 2-1. După meci, Șumudică a fost implicat într-un conflict și a fost lovit cu pumnul de antrenorul cu portarii advers. Kayseri s-a apropiat la 4 puncte de lider, fiind la egalitate cu Beșiktaș și Fenerbahce. Bogdan Stancu a deschis scorul în minutul 7 pentru Bursaspor la Konya. Bursa a câștigat cu 3-0 și a urcat pe locul 6. La Karabukspor au fost titulari Papp, Torje, Grozav și Tănase, și au suferit o nouă înfrângere: 0-1 cu Goztepe. Karabuk e pe ultima poziție cu doar 8 puncte. În meciurile de cupă de la mijlocul săptămânii, Hora a punctat pentru Akhisar iar Săpunaru a dat o pasă de gol. Etapa viitoare, Șumudică primește vizita lui Beșiktaș, iar Bogdan Stancu pe a celor de la Fenerbahce. Vezi aici toate meciurile!

Cu Tamaș integralist, Hapoel Haifa câștigă primul derby după 4 ani

Gabi Tamaș a ajuns la 12 meciuri în care nu a ratat niciun minut. Hapoel Haifa a învins-o pe Maccabi Haifa cu 1-0 și rămâne pe primul loc. Hapoel are cea mai bună apărare din Israel, primind doar 10 goluri.

Rotariu îi aduce un punct lui Rednic

Mouscron a luat primul punct din ultimele 4 etape. Rotariu a înscris golul egalizator în meciul cu St-Truiden, încheiat 1-1. Este a doua reușită a sezonului pentru fostul atacant al lui Dinamo. Standard a făcut 1-1 acasă cu echipa lui Boloni, Antwerp. La Standard a fost integralist Răzvan Marin, care a devenit om de bază: a fost titular în toate meciurile începând cu octombrie. La Anderlecht, Stanciu și Chipciu nu au fost în lot. Sâmbătă e un nou duel între Boloni și Rednic. Vezi toate meciurile etapei! 

Alți 5 români au punctat săptămâna trecută

Sergiu Buș a marcat a patra oară în acest an pentru Levski Sofia, în victoria cu 4-0 de la Dunav Ruse. Cosmin Moți a reușit și el un gol, în etapa intermediară din Bulgaria. Moți a egalat meciul cu Vereya, pe care Ludogoreț l-a câștigat cu 2-1. Vali Lazăr a dat al patrulea gol în 10 meciuri pentru Al Sailiya, iar Dragoș Grigore a fost integralist. Ultimele două reușite vin din Cipru. Andrei Enescu a deschis scorul pentru oaspeți în Alki – Ethnikos 2-1. În Aris – AEL 1-2 au jucat 5 stranieri: Andrei Radu, Nicoliță, Alexe și Alex Ioniță I pentru gazde și Bogdan Mitrea la oaspeți. Ioniță a stabilit scorul final în minutul 84, la doar câteva secunde după ce a intrat pe teren.

Răzvan Lucescu obține prima victorie în deplasare. Bicfalvi iese după 5 minute, accidentat

Lucescu a câștigat prima deplasare din acest campionat chiar pe terenul fostei echipe. Xanthi – PAOK s-a terminat 0-3. Tătărușanu și Maxim au fost integraliști la Nantes și Mainz. Andone a intrat în minutul 63 în Sevilla – Deportivo 2-0, iar Pantilimon a fost rezervă neutilizată. Vești proaste din Rusia, unde Eric Bicfalvi s-a accidentat după doar 5 minute în Zenit – Ural.

Leave a Reply