nicolae-stanciu-sparta

Bursa stranierilor: Stanciu marchează și dă două assisturi

Campionatul din Cehia este dominat de echipele stranierilor români, care au doar victorii după 4 etape. Victorie importantă pentru Răzvan Lucescu în preliminariile Champions League. Gol superb înscris de Bicfalvi în Rusia.

VIDEO: Nicolae Stanciu, omul meciului cu Teplice. Gol și două pase de gol

Lucrurile merg excelent pentru cei 5 stranieri din prima ligă din Cehia. După 4 runde, trei echipe au maximum de puncte: Slavia, Sparta și Plzen, fiind despărțite de golaveraj. Slavia stă cel mai bine aici, cu +10, iar Sparta e a doua cu +8. La golaverajul Spartei a contribuit Nicolae Stanciu, autorul unui „one-man show” în ultima etapă, cu Teplice. Mijlocașul ofensiv a centrat decisiv la primele două goluri ale echipei și a stabilit scorul final, 4-0, din lovitură liberă. El, Niță și Chipciu au fost integraliști, în timp ce Vătăjelu a intrat în minutul 69. La Slavia, Alex Băluță a fost titular în premieră în weekend, în victoria cu 1-0 de la Mlada Boleslav. Toate meciurile din campionatul Cehiei au streaming live pe Betano!

Juniorul Andrei Sîntean, împrumutat de Slavia în liga secundă la Viktoria Zizkov, a marcat primul său gol din acest sezon. Zizkov a câștigat cu 3-2 în fața echipei Zbrojovka Brno, atacantul român fiind autorul golului de 3-1.

Preliminariile Ligii Campionilor: PAOK și Standard revin de la 0-2

Meciuri foarte spectaculoase ale românilor rămași în preliminariile Ligii. Băluță a făcut 1-1 cu Dinamo Kiev, Slavia egalând în prelungiri din penalty. Echipa lui Răzvan Marin a egalat tot în prelungiri, tot din penalty, pe Ajax Amsterdam după ce a fost condusă cu 2-0. Cel mai nebun meci a fost, însă, în Grecia, între PAOK și Spartak Moscova. Oaspeții au preluat rapid avantajul pe tabelă și au avut 2-0, dar PAOK a întors scorul până la pauză și s-a terminat 3-2. Mai mult, în repriza a doua, Spartak a ratat un penalty. Returul e mâine și pe Betano pot fi urmăriți toți stranierii din preliminariile Champions League cu streaming live!

VIDEO: Gol superb al lui Eric Bicfalvi

Bicfalvi a adus primul punct al lui Ural în campionat, după 3 etape. Românul este golgheterul ligii din Rusia, cu două reușite în 3 meciuri, fiind singurul marcator al celor de la Ural. În ultima rundă, Bicfalvi a deschis scorul cu un gol de toată frumusețea în partida cu Dinamo Moscova, încheiată 1-1. Tot în Rusia, Ionuț Nedelcearu are meci azi cu Ufa: acasă, cu Krasnodar.

Moți marchează, Tamaș pasează decisiv în preliminariile Europa League

Joi, în preliminariile Ligii Europa, Cosmin Moți a marcat pentru Ludogoreț unicul gol al meciului cu Zrinjski Mostar. În Israel, Gabi Tamaș a centrat pentru deschiderea scorului în Hapoel Haifa – Atalanta, dar meciul s-a terminat prost pentru fostul internațional: 1-4. Un alt fundaș a fost integralist: Ionuț Nedelcearu, la Ufa, împotriva luxemburghezilor de la Progres – câștigat cu 2-1. Liviu Antal, golgheterul lui Zalgiris, a pierdut cu 1-0 în Spania la FC Sevilla. Ce stranieri se vor califica în playoff-ul Ligii Europa?

Leave a Reply