Bursa stranierilor: Olăroiu îl invinge pe Petrescu

Cosmin Olăroiu câștigă duelul antrenorilor români din China. Răzvan Lucescu se califică fără emoții în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. Stranierii din Cehia sunt la egalitate pe primul loc.

Super Liga Chinei: „Oli” câștigă în fața lui „Super Dan” se apropie de primul loc

După un început greu în urma pauzei de vară, Cosmin Olăroiu a regăsit secretul victoriei cu Jiangsu Suning. „Oli” a luat 6 puncte în cele 2 meciuri jucate de clubul lui săptămâna trecută, 3 dintre ele în fața lui Dan Petrescu. Meciul antrenorilor români, Jiangsu Suning – Guizhou Zhicheng 3-1, s-a jucat duminică și, în urma lui, Cosmin Olăroiu a ajuns la 5 puncte de primul loc. Dan Petrescu este pe ultima poziție, la 7 puncte de evitarea retrogradării, dar a obținut și el prima victorie în China săptămâna trecută – 4-3 în deplasare, într-un meci jucat miercuri. Vineri, echipa lui Olăroiu joacă pe terenul liderului Beijing Gouan!

Preliminariile Ligii: calificare „en fanfare” pentru Răzvan Lucescu

Răzvan Lucescu poate fi antrenorul român prezent la „masa bogaților” în acest sezon. Formația lui a eliminat-o pe Basel în turul 2 preliminar al Ligii Campionilor, după victorii cu 2-1 acasă și 3-0 în deplasare. Pentru vicecampioana Greciei urmează „dubla” cu Spartak Moscova în turul al treilea preliminar, iar turul se joacă mâine de la ora 20:00!

Liviu Antal o califică pe Zalgiris în turul 3 preliminar al Ligii Europa

Fostul golgheter al Ligii 1 este a fost, din nou, decisiv pentru Zalgiris Vilnius. După 2 goluri reușite în prima rundă preliminară, Antal a dat un gol în turul cu FC Vaduz și o pasă de gol în retur, iar Zalgiris s-a calificat cu 2-1 la general. Drumul lituanienilor ajunge, însă, la final: în turul 3 o vor întâlni pe Sevilla. Joi, în aceeași rundă preliminară, vor mai juca Nedelcearu (Ufa), Tamaș (Hapoel Haifa), Moți și Keșeru (Ludogoreț), Gabriel Enache (Partizan), Răduț (Lech Poznan), Filip (Hajduk), Crețu (Maribor) și Andrei Ivan (Rapid Viena).

Niciun pas greșit al stranierilor din Cehia

Dacă în Europa au suferit o eliminare neașteptată, în fața sârbilor de la Spartak Subotica, Sparta Praga merge excelent în campionat. Rivalele din capitala Cehiei, Sparta și Slavia, sunt la egalitate pe primul loc, cu 9 puncte din nou. Băluță e pe primul loc, mulțumită golaverajului superior al echipei sale. Fostul căpitan al Craiovei a jucat în fiecare meci, intrând în repriza a doua, și a marcat un gol. La Sparta, Niță, Chipciu și Stanciu sunt titulari incontestabili, însă Vătăjelu și-a pierdut locul în primul 11 și nu a jucat deloc în Campionatul Cehiei până acum.

VIDEO: Gol marcat de Bicfalvi în Rusia

Eric Bicfalvi a înscris primul gol al sezonului în meciul Ural – Krasnodar 1-2. Mijlocașul ofensiv a deschis scorul în minutul 5 și a fost pe teren până în minutul 75, când pe tabelă era 1-1. Tot în campionatul Rusiei, meciul foștilor dinamoviști a fost câștigat de Nedelcearu. Ufa a învins-o cu 3-0 pe Anzhi, unde evoluează Paul Anton.

Leave a Reply