Bursa stranierilor: Maxim marchează în prelungiri golul victoriei pentru Mainz

Alex Maxim a fost eroul lui Mainz în ultima etapă de Bundesliga. Primul gol al lui Budescu la Al Shabab. Liviu Antal continuă forma excelentă și o duce pe Zalgiris în finala Cupei Lituaniei.

VIDEO: Maxim marchează golul decisiv cu un șut din afara careului

Mainz rămâne neînvinsă în acest sezon, având 2 victorii și un egal după trei etape de Bundesliga. În weekend a câștigat meciul cu Augsburg, 2-1, toate golurile fiind marcate după minutul 80! Alex Maxim a fost trimis în teren după ce oaspeții au deschis scorul, în minutul 86, iar imediat după intrarea lui s-a restabilit egalitatea. Mijlocașul ofensiv a decis meciul în prelungiri, cu un șut din afara careului. E al doilea joc în care românul este providențial în actualul sezon, după cel din Cupa Germaniei cu Erzgebirge Aue în care a dat două goluri și un assist. Mainz va juca duminică la Bayer Leverkusen, meci ce poate fi urmărit pe Betano cu streaming live!

VIDEO: Românii, în prim plan la Al Shabab

Etapa a doua din Arabia Saudită a adus și al doilea succes al formației antrenate de Marius Șumudică. Al Shabab a fost condusă cu 1-0, după un autogol de cascadorii râsului al lui Valerică Găman, dar a revenit și s-a impus cu 3-1 la Al Feiha. Golul 2 a fost al lui Constantin Budescu, dintr-o lovitură liberă de la 25 de metri. În clasament, Al Shabab e pe podium, cu maximum de puncte. Al Hazm, antrenată de Daniel Isăilă, e pe locul 7, cu 2 puncte, iar pe 12 e Al Faisaly, echipa lui Mircea Rednic, cu un singur punct.

În Emiratele Arabe Unite, Reghecampf a început sezonul la fel de bine ca „rivalul” Șumudică, având, și el, două victorii după două etape la Al Wahda.

 


Antal mai înscrie o dublă și se califică în finala Cupei Lituaniei

Liviu Antal a ajuns la 11 goluri în ultimele 5 meciuri jucate pentru Zalgiris Vilnius. Sâmbătă a semnat primele două reușite în deplasarea de la Kauno Zalgiris, din semifinalele Cupei Lituaniei, încheiată cu scorul de 0-3. Antal a marcat de 24 de ori în 2018, în toate competițiile, și e golgheterul campionatului. Zalgiris e pe 2, la 5 puncte de primul loc, dar are cotă de 3.50 să devină campioană! Vineri va întâlni, pe propriul teren, liderul Suduva!

Început perfect pentru Lucescu în Grecia

PAOK Salonic a obținut a treia victorie după tot atâtea etape, 3-1 la OFI Creta, cu Alin Toșca doar rezervă. PAOK a început campionatul cu o penalizare de două puncte, fiind în spatele lui Olympiakos și AEK, și ele fără pas grești, din acest motiv.

Al treilea român din Grecia se descurcă, și el, excelent. Vlad Morar este golgheter, cu 3 reușite în două meciuri jucate. În weekend, atacantul lui Panetolikos a marcat singurul gol al echipei sale în meciul de la Xanthi, terminat 1-1. Sezonul trecut, fostul atacant al Viitorului a avut 9 goluri în 25 jocuri.

Urmează derby-ul PAOK Salonic – AEK Atena! Duminică, de la 20:30, cu streaming live pe Betano!

Torje debutează la Sivas; Andone la tineretul lui Brighton

Doi stranieri au jucat prima dată la noile echipe. Gabriel Torje a intrat în minutul 66 al meciului Sivasspor – Erzurumspor 2-2, iar în Anglia, Florin Andone a fost titular la echipa a doua a lui Brighton. Atacantul tocmai a revenit după o accidentare și a jucat primul meci al sezonului, Brighton U23 – West Ham U23 2-1. Andone a fost schimbat la pauză, nefiind încă pregătit fizic pentru un meci întreg. Echipa mare joacă diseară, în Premier League, la Southampton – iar cotele Betano au marjă 0%!

Leave a Reply