Bursa stranierilor: Chipciu marchează din pasa lui Stanciu

Alex Chipciu marchează primul gol la Sparta, iar Stanciu pasează decisiv și obține un penalty. Două goluri și o pasă de gol pentru Maxim în Cupa Germaniei. Dan Petrescu câștigă în China și are motive să creadă în evitarea retrogradării.

VIDEO: Sparta – Pribram 2-2. Stanciu scoate un penalty și pasează decisiv pentru Chipciu, dar Sparta pierde primele puncte

Sparta și Slavia Praga, echipele fotbaliștilor români din Cehia, au mers perfect în primele 4 etape, dar acum au pierdut puncte. Sparta a făcut egal acasă cu Pribram, 2-2, cu două goluri la care Stanciu a contribuit decisiv – primul, din penalty obținut de mijlocașul ofensiv, iar al doilea, al lui Chipciu, din assistul lui. Niță, Stanciu și Chipciu au fost integraliști, iar Vătăjelu a intrat în minutul 67. La Slavia Praga, Băluță a jucat din nou tot meciul de campionat, însă acum a pierdut cu 2-0 acasă cu Jablonec. Liga Cehiei este condusă de Plzen, care are 5 victorii din 5 meciuri, urmată de Sparta la 2 puncte și Slavia la 3. Toate partidele din Cehia pot fi urmărite pe Betano, cu streaming live!

Maxim o califică pe Mainz în turul doi din Cupa Germaniei

Fotbalul din Germania a început în weekend cu primul tur al Cupei. Alexandru Maxim a jucat 76 minute în Erzgebirge Aue – Mainz 1-3, suficient pentru a își duce echipa în runda următoare, cu două goluri și o pasă de gol. Noul sezon de Bundesliga va începe vineri. Pentru Maxim, primul meci va fi duminică, acasă, cu VfB Stuttgart!

Două goluri a dat și Liviu Antal în weekend, în campionatul Lituaniei. Fotbalistul lui Zalgiris Vilnius și-a trecut numele pe tabelă în victoria cu Kauno Zalgiris, 4-0, și a ajuns la 12 reușite în 16 meciuri. Antal este golgheterul Lituaniei, iar echipa lui e pe poziția a doua, la 8 puncte de primul loc, dar cu un joc mai puțin.

Trei dueluri ale stranierilor. Napoli învinge Lazio!

Trei meciuri de săptămâna trecută au fost între cluburi ale stranierilor. Cel mai important, în prima etapă din Serie A: Lazio – Napoli 1-2. Ștefan Radu a fost integralist la gazde, iar la oaspeți, Chiricheș a stat tot meciul pe banca de rezerve. În campionatul Turciei, Bursaspor – Kayseri s-a terminat fără gol. Pentru Bursa, Bogdan Stancu a fost pe teren până în minutul 75, în timp ce Silviu Lung și Săpunaru au jucat tot meciul la adversari. Al treilea duel a fost în Bulgaria: Levski – Septemvri Sofia 2-0. Sergiu Buș a intrat în ultimul sfert de oră la Levski, iar la Septemvri a fost integralist Benga.

Victorie importantă a lui Dan Petrescu în China

Petrescu a ajuns la 2 victorii în China cu Guizhou Zhicheng, producând o mare surpriză în ultima etapă. A învins-o pe Shandong Luneng, de pe locul 2, cu 3-1! Formația lui Petrescu este lanterna roșie, dar s-a apropiat acum la 7 puncte de primul loc salvator. Tot în China, Cosmin Olăroiu a ratat șansa să se apropie de vârful clasamentului, după un 0-0 la Tianjin Teda. Oli este pe 5 cu Jiangsu Suning, la 9 lungimi de prima poziție.

Debutul lui Andone la Brighton, amânat

Brighton a luat 3 puncte în etapa secundă a Premier League, câștigând cu 3-2 în fața lui Manchester United. Florin Andone mai are de așteptat până la debut, el nefiind pe foaia de joc pentru acest meci din cauza problemelor medicale. Atacantul este aproape de a reveni pe teren, și ar putea să debuteze în Anglia împotriva unui alt club mare: Liverpool, unde Brighton va juca sâmbătă.

În liga a doua engleză a jucat din nou Adi Popa. Revenit la Reading, mijlocașul dreapta a intrat pe teren în minutul 85 al meciului cu Bolton, pierdut cu 1-0. Reading e în subsolul clasamentului, cu 3 înfrângeri din 3. Costel Pantilimon a fost din nou integralist la Nottingham Forest, în egalul din deplasare cu Wigan (2-2). Nottingham are o victorie și un egal după 4 meciuri, Pantilimon fiind integralist în toate. Pariază pe meciurile din Anglia pe Betano!

Leave a Reply