Bursa stranierilor: Bicfalvi e golgheterul Rusiei!

Eric Bicfalvi e pe primul loc în topul marcatorilor din campionatul Rusiei, cu 3 goluri în 5 meciuri. Liviu Antal dă din nou 2 goluri și ajunge la 14 în Lituania. Pasă de gol dată de Răzvan Marin în Belgia.

VIDEO: Ural câștigă primul meci al anului, cu Bicfalvi din nou printre marcatori

Eric Bicfalvi are 3 goluri după 5 meciuri în Rusia și e primul în topul golgheterilor. Săptămâna trecută, internaționalul român a fost integralist în Ural – Anzhi 2-1 și a marcat golul egalizator, în minutul 50. E prima victorie a lui Ural, care urcă pe locul 14, de baraj. Tot în weekend, Paul Anton a debutat la Krylia Sovetov, jucând primele 65 minute din Yenysey – Krylia 1-0, iar Ionuț Nedelcearu a fost rezervă în Ufa – Zenit 0-2. Cele trei cluburi ale românilor sunt la egalitate, cu câte 4 puncte. La finalul săptămânii, Paul Anton va juca împotriva fostei echipe – Anzhi, aflată acum pe ultimul loc. Vezi AICI cotele Betano pentru campionatul rus!

VIDEO: 2 goluri date de Liviu Antal, ajuns la 14 în 17 meciuri

Fostul golgheter al Ligii 1 Betano ia avans în topul marcatorilor din Lituania, având acum 6 reușite peste urmăritori. Antal a rămas la Zalgiris, deși a fost cel mai bun fotbalist al clubului și în preliminariile Europa League, iar săptămâna trecută a dat din nou o „dublă”. Zalgiris e pe 2 în campionat, la 5 puncte de primul loc. Toate partidele lor pot fi urmărite pe Betano, cu streaming live!

Standard Liege își păstreaza statutul de expertă a revenirilor

Formația lui Răzvan Marin arată că revenirile din sezonul trecut nu au fost întâmplătoare, iar în ultima etapă a reușit din nou să întoarcă soarta unui meci. Condusă de Sint-Truiden cu 1-2 acasă, Standard a egalat în minutul 80 după o pasă de gol dată de Răzvan Marin și a câștigat jocul în prelungiri. Standard e pe 4 în clasament, cu 11 puncte după 5 etape, la egalitate cu Antwerp – clubul antrenat de Laszlo Boloni. Pe primul loc în Belgia e Genk, unde Vladimir Screciu încă nu a debutat după transferul din vară. Campionatul Belgiei are streaming live pe Betano!

Rezultat excelent scos de Răzvan Lucescu pe Estadio da Luz!

PAOK a început campionatul Greciei cu o victorie, 1-0 acasă cu Asteras, dar mult mai important este rezultatul din preliminariile Ligii Campionilor: 1-1 în deplasare, la Benfica. Ținând cont de faptul că PAOK nu a pierdut niciun meci acasă de la venirea lui Răzvan Lucescu pe banca tehnică, sunt șanse mari ca românul să devină antrenorul care califică formația din Salonic în premieră în grupele Ligii Campionilor! PAOK – Benfica se va juca mâine, de la 22:00!

Lazio, fără punct după 2 etape

Cu Ștefan Radu integralist în primele două meciuri, Lazio a ajuns penultima în clasament, fără punct. În prima etapă a pierdut acasă, cu Napoli, 1-2, iar în a doua pe stadionul campioanei Juventus, scor 2-0. Napoli are, în schimb, 6 puncte. După victoria cu Lazio, sicilienii au învins-o și pe AC Milan cu 3-2, dar Vlad Chiricheș nu a fost deloc pe teren. Toate meciurile din Serie A sunt pe Betano, cu streaming live!

Leave a Reply