razvan lucescu pariuri paok

Tu ce pui azi pe biletul tău de pariuri?  

Ne așteaptă o săptămână cu multe meciuri tari in cupele europene, așa că vă propunem o încălzire pentru pariuri cu cele mai importante partide de astăzi.

Două partide din România

Meciul zilei în Liga 1 Betano este FC Voluntari – Viitorul Constanța, de la ora 20:45. Viitorul e echipa aflată în cea mai bună formă, cu 5 victorii consecutive, și e tot mai aproape de fruntea clasamentului.  Voluntari a fost aproape tot campionatul în a doua jumătate, dar încă speră la un loc de play-off. Meciul poate fi urmărit pe Betano.com, sponsorul oficial al Ligii I, și beneficiază de cote cu marjă 0%! Mai multe statistici despre cele două echipe puteți citi aici.

Se joacă un meci și în Liga 2, de la ora 18:00, între CS Mioveni și Hermannstadt. Mioveni s-a obișnuit cu primele locuri în ultimii ani, dar acum stă în mijlocul clasamentului. Echipa din Argeș a anunțat acum câteva zile al patrulea antrenor al său în doar 18 etape, pe Laurențiu Roșu, omul care a dus UTA în barajul pentru promavare în vară. Hermannstadt are ca obiectiv promovarea și a fost pe primul loc o bună parte a turului. Sibienii au 15 meciuri fără înfrângere, în aceasta serie fiind și FC Voluntari, pe care a eliminat-o în Cupa României. Hermannstadt are cea mai bună apărare din liga secundă și nu a primit gol în ultimele patru etape. O nouă victorie îi poate duce la 3 puncte de Călărași și la 7 de Chindia, principalele urmăritoare.

Lucescu – derby pentru poziția de lider!

În Grecia, Răzvan Lucescu poate urca pe primul loc cu PAOK Salonic. Pentru asta trebuie să câștige cu Atromitos, aflată pe poziția a doua. PAOK a câștigat toate meciurile de acasă în acest campionat, primind un singur gol! Atromitos e neînvinsă în deplasare, cu trei victorii consecutive la 0.

Un alt meci interesant pentru noi e în Turcia: Karabukspor – Kasimpașa. Karabuk, echipă la care joacă 5 internaționali români, e doar pe locul 16, retrogradabil. Kasimpașa e implicată și ea în lupta pentru supraviețuire, fiind pe 14, cu 4 puncte peste linie. În deplasare a pierdut patru meciuri la rând și a câștigat doar odată în 6 luni! Gabi Torje a înscris în 3 din ultimele 4 meciuri jucate de Karabukspor. Puteți găsi aici cote pentru marcatori. Urmăriți meciul live pe Betano de la ora 19:00!

Seară de fotbal, noapte de baschet

BRIGHTON – STOKE, Ora 22:00 

În Anglia, Brighton, care nu a mai pierdut de 4 meciuri, vrea să continue parcursul bun și cu Stoke. Brighton a fost învinsă acasă doar de Manchester City, în prima etapă. În 5 din ultimele 6 jocuri ale lor s-au înscris sub 2,5 goluri. La Stoke e invers, cu un singur joc în care nu a ieșit pronosticul peste 2,5 goluri.

EIBAR – BETIS, Ora 22:00

Partida din La Liga poate fi urmărită live pe Betano. Eibar are 2 egaluri și 5 înfrângeri în ultimele 7, cu un golaveraj de 4-21! Betis a înscris în 9 din cele 11 etape din Primera, cu probleme doar în Barcelona – a pierdut la 0 ambele deplasări acolo, atât cu FC cât și cu Espanyol.

VERONA – BOLOGNA, Ora 21:45 

Verona – Bologna e un meci între două echipe cu probleme. Gazdele au câștigat în Serie A doar cu Benevento, cel mai slab club din campionatele mari. Bologna e pe locul 13 doar datorită unei serii bune de la finalul lui septembrie, când a strâns 9 din cele 14 puncte. Ultima lună a fost catastrofală pentru ambele echipe: fiecare a pierdut 4 meciuri consecutive. Și acest meci poate fi urmărit live pe Betano!

AMIENS – LILLE, Ora 20:00 

În Franța, de la 20:00 e Amiens – Lille, echipe de pe locuri retrogradabile. Amiens are trei egaluri consecutive, toate încheiate 1-1. Oaspeții au câștigat ultimele două partide, după ce nu mai reușiseră o victorie din prima etapă. Interesant e că Lille a înscris de 3 ori în toate cele 3 succese ale sezonului.

Pentru iubitorii sportului cu mingea la coș sau pentru cei care nu au somn, avem în ofertă 11 partide din cadrul celui mai puternic campionat de baschet din lume cu o mulțime de variante de pariere atât pre-game cât și live, click aici pentru lista meciurilor.

Leave a Reply