Balonul de Aur al Mondialului: Mbappe, Kane sau Neymar?

Dacă înaintea optimilor, favoritul la câștigarea Balonului de Aur de la Campionatul Mondial era Philippe Coutinho, cotele s-au răsturnat. „Dubla” lui Kylian Mbappe din meciul cu Argentina l-a dus pe tânărul francez în pole-position pentru premiu, înaintea sferturilor.

Pariază pe meciurile de la Campionatul Mondial!

Mbappe are cota cea mai mică

Cota francezului pentru a câștiga Balonul de Aur al Campionatului Mondial a scăzut până la 4.50 după faza optimilor. Mbappe a marcat de 2 ori în poarta Argentinei, golurile lui asigurând calificarea țării sale. Fotbalistul de 19 ani a fost declarat omul meciului, fiind a doua oară în turneu – după partida din grupe, cu Peru.

Golurile lui Mbappe cu Argentina l-au făcut să intre pe o listă selectă a fotbaliștilor care marchează de două ori într-un meci de Campionat Mondial înainte să împlinească 20 de ani. Ultimul care a reușit asta a fost Pele, în 1958!

Liderul Angliei e al doilea, dar e favorit să ia Gheata de Aur

Harry Kane are cota 5.00 după ce a reușit 6 goluri până acum. Căpitanul Angliei a jucat doar în 3 partide și are o medie de un gol la 45 de minute! Cel poreclit „Uraganul” a punctat de 2 ori cu Tunisia, de 3 cu Panama și o dată cu Columbia, în optimi, când a transformat și un penalty la departajare. Kane e cotat cu a doua șansă la Balonul de Aur, dar cu prima la titlul de golgheter al competiției!

Neymar i-a luat fața lui Coutinho

Meciul cu Mexic a inversat șansele vedetelor Braziliei. Coutinho, primul favorit după grupe, e acum al patrulea – cu cotă 9.00, în timp ce a lui Neymar a scăzut la 6.00! Neymar a fost decisiv pentru Brazilia în optimi, cu un gol și pasă de gol, iar evoluțiile sale au crescut treptat pe durata turneului. „Selecao” are prima șansă la Mănușa de Aur, premiul acordat celui mai bun portar, unde Alisson are cota de 3.50!

Modric completează top 5; belgienii și uruguayenii sunt outsideri

Căpitanul Croației, Luka Modric, este unul dintre cei mai apreciați fotbaliști ai turneului. A marcat 2 goluri, deși nu e un fotbalist foarte ofensiv, și a avut un aport considerabil la parcursul impecabil al țării sale în grupe. Cota de 12.00 se datorează, probabil, și șanselor mici pe care le are Croația la trofeu. Surprind cotele mari pentru vedetele din Belgia și Uruguay: Hazard are 15, De Bruyne 20, Lukaku 25, iar Suarez și Cavani 35.

Forsberg este singurul suedez din listă, cu 100.00, iar rușii lipsesc complet!

Vezi AICI toate cotele pentru Balonul de Aur, dar și pe cele pentru golgheterul Mondialului sau pentru cel mai bun portar!

Leave a Reply