steaua 2016 cupa ligii

Avancronica Botoșani – Steaua în „sferturile” Cupei Ligii


Joi, de la ora 20:30, Steaua joacă în sferturile de finală ale Cupei Ligii la fotbal, pe terenul celor de la FC Botoșani.

Steaua, dublă deținătoare a trofeului, a intrat în Cupa Ligii direct în această fază a competiției.

Antrenorul Stelei, Laurențiu Reghecampf, a anunțat miercuri că echipa se va deplasa la Botoșani chiar în ziua meciului. Lotul roș-albaștrilor decolează joi la prânz spre orașul din Moldova, acolo unde va juca peste doar câteva ore meciul de Cupa Ligii.

Este de așteptat ca Steaua să își folosească mai multe rezerve, pentru a-și menaja jucătorii de bază în vederea meciului de duminică din etapa 7, contra celor de la Astra Giurgiu.

La antrenamentul de miercuri, au lipsit Momcilovic și Filip, dar au revenit Toșca și Golubovic.

Steaua, favorită

În campionat, Steaua a câștigat deja cu 2-0 contra celor de la FC Botoșani și este acum de asemenea favorită.

Agenția online de pariuri sportive Betano.com îi oferă Stelei o cotă la victorie de peste 2, iar o cotă de peste 3 este oferită pentru o victorie a celor de la Botoșani sau pentru un egal la capătul celor 90 de minute. Peste 138 de pariuri sunt disponibile pentru acest meci.

Echipa probabilă a Stelei este următoarea: Stăncioiu – Vâlceanu, Moke, Mitrea, Dan Popescu – Bourceanu, Achim, Muniru – Jakolis, Enceanu, Aganovic – Botă.

Partida va fi arbitrată de Adrian Cojocaru, ajutat la margini de Stelian Slabu și Daniel Hulubei.

Poli Timișoara și ASA Tg. Mureș avansează în Cupa Ligii

Miercuri s-au jucat primele două sferturi de finală din Cupa Ligii.

Poli Timișoara a învins-o cu 2-1 pe Concordia Chiajna.  Artean a deschis scorul pentru timișoreni în primul sfert de oră, Albu a eglat în minutul 74, iar Croitoru a marcat golul victoriei în minutul 78.

Un meci mult mai echilibrat a avut loc între CFR Cluj și ASA Târgu Mureș, terminat cu victoria mureșenilor, 6-5, după loviturile de departajare. La finalul celor 90 de minute scorul a fost egal, 1-1, și s-a ajuns la penalty-uri, acolo unde ASA a câștigat cu 5-4.

Al patrulea sfert de finală, Astra Giurgiu – Dinamo a fost amânat.

Sursa foto: Facebook

Leave a Reply