Austria este așteptată să pună Malta la colț


Austria joacă marți un meci amical cu Malta (ora 21:30), iar toată lumea este cu ochii pe el anticipându-se o victorie cu multe goluri.

Austriecii sunt calificați la EURO 2016 și se află într-o grupă cu Portugalia, Islanda și Ungaria, fiind unii dintre favoriții la calificare. În preliminarii au arătat o formă de zile mari, iar meciul cu Malta se anunță unul care se va juca la o singură poartă.

Elevii lui Marcelo Koller nu se pot împiedica de o echipă precum Malta, chiar și într-un amical, avînd în vedere că trag serios pentru a reuși cât mai multe la EURO 2016. Nimeni nu poate trece cu vederea cifrele Austriei din preliminariile EURO: după un egal de debut cu Suedia, a câștigat toate cele nouă meciuri rămase în Grupa G.

În amicale, Austria nu a avut rezultate excelente. În afară de o victorie cu Albania, echipa cu care România se află în grupe la EURO 2016, Austria a pierdut cu Brazilia, Turcia și Elveția. De aceea, o victorie cu palida Malta ar mai spăla puțin din păcate și este imperioasă.

Malta a repurtat ultima victorie într-o competiție în urmă cu trei ani, un 2-0 cu Lituania. De atunci nu a mai câștigat în ultimele 17 partide. Elevii lui Pietro Ghedin, majoritatea amatori, vin după o înfrângere cu 6-0 într-un amical cu Cehia, ceea ce spune totul despre nivelul de motivare.

Diferența de valoareeste și ea mai mult decât evidentă.

Austria joacă acasă, iar pe acest meci se pot gândi multe strategii. BETANO.com oferă o cotă de 1,50 pe o victorie la zero a Austriei.

În imaginea de mai sus se află jucătorul austriac David Alaba.

Leave a Reply