astra fc copenhaga liga campionilor

Astra Giurgiu deschide drumul european cu FC Copenhaga


Astra Giurgiu și FC Copenhaga vor juca miercuri, de la ora 20:30, în prima manșă din turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor.

Cele două echipe s-au întâlnit într-un meci amical, pe care echipa din România l-a câștigat cu 1-0. Meciul de miercuri seară se anunță, de asemenea, unul echilibrat, chiar dacă danezii s-au calificat în Turul 3 după un scor general de 9-0 contra celor de la Crusaders (3-0 în deplasare și 6-0 acasă).

Se poate anticipa un meci fără multe goluri, eventual se pot estima peste 1,5 goluri, o opțiune de pariere care are cota de 1,50 pe Betano.com.

FC Copenhaga are patru victorii la rând și a marcat peste 2,5 goluri în ultimele patru partide, ultima oară obținând o victorie cu 4-0 în fața celor de la Esbjerg.

Astra Giurgiu intră în acest meci după o înfrângere surprinzătoare cu Dinamo București. Giurgiuvenii au pierdut acasă cu 4-1, plecând din postura de favoriți, dar au comis două penalty-uri.

Astra, al treilea sezon european

Astra Girgiu va evolua al patrulea sezon consecutiv în cupele europene. În 2013/2014 a fost eliminată în playoff-ul Europa League de  Maccabi Haifa, iar un an mai târziu s-a calificat în grupele acestei competiții.

Sezonul trecut Astra s-a aflat la un pas de grupe, din nou, dar a fost oprită în playoff de AZ Alkmaar.

De celalată parte, FC Copenhaga caută grupele Ligii Campionilor în care a jucat ultima oară în urmă cu trei ani. Danezii sunt campioni la ei în țară și au ca obiectiv declarat minim calificarea în grupele Europa League.

Program Liga Campionilor (miercuri)

Meciurile de miercuri seară din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor:

17:00 FC Astana- Celtic
20:15 Rosenborg – APOEL Nicosia
20:30 Astra Giurgiu – FC Copenhaga
21:30 Fenerbahce – Monaco
21:30 Trencin – Legia Varșovia
21:45 Olympiacos – Hapoel Beer Sheva

Leave a Reply