arsene wenger arsenal

Liga Campionilor: Avancronica Grupelor A și D

În grupele A și D din Liga Campionilor se cunosc deja echipele calificate în optimile de finală. Lupta este pentru câștigarea grupei, dar și la palierul inferior, acolo unde este disponibil locul al treilea, cel de calificare în grupele Europa League. Cotele pentru Champions League sunt toate pe Betano.com.

Grupa A, derby Arsenal – PSG

Arsenal și PSG (Grupa A) sunt deja calificate în faza eliminatorie a Ligii Campionilor. Rămâne de luptat doar pentru locul întâi. Cele două au câte 10 puncte fiecare și vor juca diseară derbyul grupei, în timp ce Ludogoreț și FC Basel (fiecare cu câte 1 punct) se vor întâlni având ca miză locul al treilea, cel care asigură calificarea în grupele Europa League.

Arsenal – PSG este oferit cu cote Marjă 0% pe Betano.com, ceea ce asigură cote excelente. Meciul se anunță echilibrat, fiecare echipă are trei victorii din ultimele cinci partide, așadar s-ar putea vedea un meci cu atacuri și cu goluri. Echipa lui Arsene Wenger (foto sus) este de puțin favorită, jucând acasă.

În ceea ce privește partida Ludogoreț – FC Basel, bulgarii pleacă având prima șansă, după ce în tur au plecat din Elveția cu un egal.

Grupa D

Și aici există o lutptă la nivel mare și alta la nivel mic. Doar că duelurile nu vor fi unele directe. Atletico Madrid (12 puncte), liderul grupei, o va întâlni pe una dintre codașe, PSV Eindhoven (1 punct). Spaniolii sunt într-o formă excelentă și doresc să rămână singurii cu maximum de puncte în Liga Campionilor, așadar o victorie a lor ar fi cea mai probabilă. Betano oferă o cotă de 1.30 pentru succesul lui Atletico, diseară.

În celălalt meci al grupei, Bayern (9 puncte) se deplasează la Rostov (1 punct). Germanii speră încă la locul întâi, așa că meciul va fi unul pe care îl vor domina, cu gândul la victorie.

Și Rostov, dar și PSV sunt echipe care încasează goluri, așadar se poate miza pe +1,5 sau +2,5 goluri diseară în aceste partide.

Leave a Reply