Lingard, Martial

Alcătuirea primului 11 îi dă dureri de cap lui Mourinho

Tottenham – Man United începe la 22:00, iar Jose Mourinho a spus înaintea meciului că îl bucură durerile de cap date de formația de start. Cu doar doi absenți, portughezul trebuie să aleagă formula ofensivă potrivită după venirea lui Sanchez.

Chilianul venit de la Arsenal are șanse mari să fie titular, însă pentru celelalte două posturi din spatele lui Lukaku rămân Martial, Rashford, Lingard și Mata. Antrenorul lui United a spus că alegerea primului 11 îi dă bătăi de cap, însă și-ar dori să fie întotdeauna în această situație. Omologul său a primit vești bune înaintea meciului. La Tottenham sunt apți de joc trei oameni de bază care au lipsit în ultimul meci: Lloris, Rose și Eriksen.

Cu loturi aproape complete, ne putem aștepta la un meci spectaculos. Spurs are 47 goluri după 24 meciuri în Premier League, United 49 – doar Manchester City și Liverpool au înscris mai mult. Ambele cluburi traversează o formă bună. Gazdele nu au pierdut de 8 meciuri, oaspeții de 9. „Diavolii” au arătat mai bine în ultimele meciuri, câștigând 5 la rând fără să primească gol!

Duelul cel mai interesant e dintre Harry Kane și David De Gea. Kane e golgheterul Premier League, cu 21 goluri, iar De Gea are cele mai multe meciuri fără gol primit din cele mai tari campionate ale Europei: 14. Principalul om de gol al lui United e Lukaku, iar belgianul a regăsit pofta de gol în ianuarie, trecându-și numele pe tabelă de 3 ori în 4 meciuri.

Kane sau Lukaku? Sanchez sau Eriksen? Martial sau Son? Cine înscrie diseară?

Tottenham nu a pierdut acasă cu Man United de aproape 6 ani și a câștigat ultimele două jocuri. Spre deosebire de ele, meciul de azi are loc pe Wembley, stadionul național al Angliei, și nu pe White Hart Lane-ul lui Tottenham.

La 21:45 încep primele meciuri. Chelsea ar putea să o egaleze pe United cu o victorie împotriva lui Bournemouth, iar în subsolul clasamentului e duelul dintre Southampton și Brighton. 15 minute mai târziu, pe lângă Spurs – United mai începe și meciul dintre prima și ultima clasată: Manchester City – West Brom. Vezi AICI programul complet din Premier League și pariază pe cote cu marjă 0%!

Leave a Reply