logo-europa-league

15 meciuri din preliminariile Ligii Europa au streaming live pe Betano

Turul 3 preliminar al Ligii Europa începe, iar Betano oferă streaming live la 15 dintre partidele zilei!

Drumul spre grupele Europa League continuă în afara țării pentru echipele din România. CFR Cluj va juca în Armenia, la Alașkert, de la ora 18:00. Universitatea Craiova în Germania, la RB Leipzig, de la 19:30 iar FCSB în Croația, la Hajduk Split, de la 21:45. Un pariu pe cele 3 cluburi din Liga 1 Betano în această seară ar aduce o cotă de peste 170.00!

Oferta Betano include cote cu marjă 0% și cote mărite pentru partidele Leipzig – Craiova și Hajduk – FCSB. Opțiunea „ambele înscriu și peste 3,5 goluri” are 4.45, respectiv 4.85. Cota ca Universitatea Craiova să câștige oricare dintre reprize este de 13.50; iar ca FCSB să conducă la pauză și să câștige la final de 5.25! Toate ofertele zilei pot fi urmărite pe pagina principală a site-ului Betano.

Citește și infograficul realizat de Betano înaintea meciului RB Leipzig – Universitatea Craiova!

Urmărește, pe Betano, evoluțiile lui Moți, Keșeru, Nedelcearu sau Andrei Ivan

Cele 15 meciuri transmise pe Betano cu streaming live includ și echipele stranierilor. De la 17:00 este Ufa – Progres Niedercorn, cu Ionuț Nedelcearu așteptat să fie titular la gazde. La 20:00, Moți și Keșeru vor să se revanșeze după ce au fost eliminați din preliminariile Ligii Campionilor; în meciul Ludogoreț – Zrinjski Mostar. Dragoș Grigore, transferat în vară la bulgari, nu a fost inclus pe lista UEFA nici pentru acest meci. La 20:45 este Nordsjaelland – Partizan Belgrad, cu Gabi Enache aflat în lotul oaspeților, iar de la 22:05 va fi transmis Slovan Bratislava – Rapid Viena. Andrei Ivan are 3 goluri pentru Rapid în startul sezonului și ar putea fi pe teren din nou în această seară.

Alte meciuri interesante ce beneficiază de streaming live sunt Trencin – Feyenoord și Mariupol – Bordeaux (ambele la 20:00), Olympiacos – Luzern și Vitesse – Basel (ambele la 21:00).

Trei stranieri mai joacă în această seară: Gabriel Tamaș, de la 19:00, în Hapoel Haifa – Atalanta; Mihai Răduț de la 21:00 în Genk – Lech Poznan și Liviu Antal, de la 22:45, în Sevilla – Zalgiris.

Leave a Reply