liga 1 infografic betano

Cad recordurile din Liga 1? Poți paria pe asta (infografic)


Betano.com
– cea mai nouă agenție legală de pariuri online din România – a realizat un grafic cu recordurile oficiale ale Ligii 1 din sezonul trecut.

Cele mai interesante cifre ale sezonului regulat 2015/2016 se afla în graficul Betano, pe care vă invităm să îl treceți în revistă. Veți descoperi câte partide din cele 182 ale sezonului regulat s-au încheiat cu victorii, ce echipă a marcat cele mai multe goluri, câte penalty-uri au fost și câte s-au ratat, precum și alte date interesante. Toate sunt cifre exacte, oferite de Liga Profesionistă de fotbal.

De asemenea, Betano vă propune un set de pariuri speciale axate în special pe echipele Steaua București și Astra Giurgiu, atât pentru sezonul regulat, cât și pentru întreg campionatul. Detalii despre ele, mai jos.

Punctele și golurile Stelei și Astrei

Astra a adunat 51 de puncte în sezonul regulat 2015/2016, acesta fiind recordul actual de puncte pentru o echipă din România în  prima parte de campionat. Steaua a strâns  doar 44.

La capitolul goluri, Astra a avut la finalul campionatului un total de 62, iar Steaua 67.

Betano s-a gândit să ofere cote pentru punctele și golurile celor două echipe, în noul sezon.

Astfel, Astra are o cotă de 1,87 pentru peste sau sub 48,5 de puncte în noul sezon regulat, în timp ce Steaua beneficiază de aceeași cotă pentru peste sau sub 51,5, goluri.

La capitolul goluri, Astra are o cotă de 1,87 să înscrie în tot campionatul (sezon regulat + playoff) peste sau sub  56,5 goluri, iar Steaua are aceeași cotă pentru peste sau sub 59,5 goluri.

Pariurile speciale pentru Steaua sunt aici, iar cele pentru Astra aici. Toate cotele pentru Liga 1, atât meciurile etapei cât și toate peciurile speciale, le poți găsi aici.

Miza înapoi la 0-0

Dintre cele 182 de meciuri din sezonul regulat trecut, 17 s-au încheiat 0-0. Dacă pariezi pe victoria unei echipe și pierzi pariul, dar meciul se încheie 0-0, atunci Betano își oferă miza înapoi. Detalii despre această promoție sunt aici.

Leave a Reply