autocar franta finala euro 2016

VIDEO Franța pregătise un autocar pentru câștigarea EURO 2016


Imagini video surprise de un suporter al Franței pe șosea arată un autocar pesonalizat pentru echipa națională a „cocoșului galic” în cazul în care aceasta ar fi câștigat trofeul la EURO 2016.

Pe autocar era imprimată pe lateral sigla Federației Franceze de Fotbal urmată de textul „Campionii Europei”. Pe spatele autocarului se afla textul „Mulțumim” – cuvânt adresat suporterilor care ar fi ieșit pe străzi după ce Franța ar fi câștigat titlul și ar fi realizat un tur al Parisului.

Imaginile au fost surprinse cu puțin timp înainte de lovitura de start a finalei EURO 2016 dintre Franța și Portugalia, duminică, pe 10 iulie.

Conform presei franceze, autocarul aparținea unei companii cu care colaborează Federația franceză, acest lucru nelăsând dubii asupra faptului că oficialii francezi se pregătiseră în cazul în care echipa lor ar fi câștigat trofeul.

Autobuzul a fost trimis la garaj înapoi, gol, după ce petrecerea a fost stricată de Portugalia, care a câștigat EURO 2016 în finala cu Franța grație unui gol în prelungiri marcat de Eder.

Imaginile cu acest autocar au apărut în toată presa europeană, iar oficialii francezi s-au declarat jenați de faptul că au fost deconspirați în tentativa lor ușuată de a anticipa că vor câștiga turneul final.

Franța a fost favorita finalei, având o cotă de aproximativ 2, în timp ce Portugalia a avut peste 4 pe Betano.com.

Pariuri sportive: Vezi toate pariurile pe Fotbal

Leave a Reply