portugalia franta euro 2016

Finala EURO 2016, Avancronica Portugalia – Franța


Portugalia și Franța se întâlnesc duminică seara, la Paris, de la ora 22:00, în marea finală a EURO 2016.

Lusitanii caută primul lor trofeu major la un turneu final, în timp ce Franța pare a ști secretul victoriei în fața elevilor lui Santos, din moment ce a câștigat toate cele 10 meciuri jucate din 1975 și până în prezent.

Datele de mai sus, dar și multe altele, se află deja strânse într-un infografic realizat de Betano.com, pe care îl găsești aici.

Francezii par specializați să câștige trofee pe propriul teren. Dintre cele trei turnee finale din palmares (două EURO și o Cupă Mondială), europeanul din 1984 și mondialul din 1998 au reprezentat triumfuri ca gazde ale competiției.

De cealaltă parte, Portugalia nu a câștigat nici un trofeu final. Mai mult, portughezii au fost învinși de două ori de Franța, în semifinalele EURO, în drumul „cocoșilor galici” spre trofeele supreme europene din trecut.

Ce spun antrenorii

Fernando Santos (Portugalia) – „Am spus mereu că obiectivul nostru este să jucăm finala și să câștigăm. Vrem să le oferim oamenilor din Portugalia un motiv de bucurie, să fie fericiți și să aibă ce sărbători. Despre Franța, am spus de la început că este favorită la trofeu, alături de Spania sau Germania. Abia apoi sunt alte nume, printre care și Portugalia care pot de asemenea câștiga”.

Didier Deschamps (Franța) – „Avem șansa de a deveni campioni europeni. Nu am avut timp să ne gândim la tactica pentru partida cu Portugalia, după semifinală tot ce am făcut a fost să ne recuperăm forțele, Sunt sigur că jucătorii vor fi gata pentru acest meci uriaș. Portughezii au o echipă de calitate și, la fel ca noi, au fost criticați pentru jocul lor de la începutul competiției. La fel ca noi, ei se află acum în finală”.

Pariul care a ieșit de 20 de ori

Meciul Portugalia – Franța beneficiază de Marjă 0% pe Betano.com, acest lucru aducând probabil cele mai mari cote de pe piață pentru versiunile de pariere 1 – X – 2.  Acestea sunt 4,75 – 3,15 – 2,10.

De asemenea, am găsit un pariu interesant pe acest meci. Dintre cele 25 de meciuri jucate între cele două de echipe, în 20 dintre ele Franța a marcat cel puțin un singur gol. Cota Betano.com pentru 0,5 goluri ale Franței este de 1,30.

Toate cotele de la Portugalia – Franța sunt aici.

Echipe probabile Portugalia – Franța

Portugalia: Rui Patrício; Cédric, Pepe, Fonte, Guerreiro; William Carvalho, Adrien, João Mário, Renato Sanches; Nani, Ronaldo.
Incert: Pepe (accindetare)

Franța: Lloris; Sagna, Koscielny, Umtiti, Evra; Pogba, Matuidi; Sissoko, Griezmann, Payet; Giroud.

Leave a Reply