Patru echipe cu cuțitele pe masă în Grupa B (Marjă 0% pe Slovacia – Anglia)


Grupa B de la EURO 2016, programează luni seară ultimele meciuri. Se vor juca de la ora 22:00, în paralel, partidele Rusia – Țara Galilor și Slovacia – Anglia.

Situația în Grupa B este una echilibrată. Anglia conduce cu 4 puncte, dar este urmată aproape de Țara Galilor și Slovacia, fiecare cu câte 3 puncte. Pe ultimul loc, dar nu cel din urmă în lupta pentru calificare, se află Rusia cu 1 punct.

Calificarea este deschisă pentru oricine. O victorie a Rusiei cu Țara Galilor îi poate califica pe slavi, iar dacă Anglia pierde cu Slovacia englezii ar putea pierde calificarea!

Scenariile sunt multiple, dar certitudinea este una singură: toate cele patru echipe au pentru ce lupta și o vor face pe viață și pe moarte!

Slovacia – Anglia, meci cu Marjă 0% pe Betano.com

Meciul vedetă al serii, Slovacia – Anglia, este unul cu Marjă 0% pe Betano.com. Acest lucru înseamnă că toate cotele pe opțiunile 1×2 se măresc.

Marja 0% elimină profitul casei de pariuri și oferă cele mai mari cote posibile către parior. De reținut că Marja 0% a Betano.com se aplică doar piețelor (variantelor de pariere) 1X2 și doar pe unele meciuri selecționate de noi zilnic. Detalii despre Marja 0% sunt aici.

Anglia va avea în acest meci o cotă de peste 1,90 la victorie, iar Slovacia de peste 5,80. Un egal a primit cota de peste 3,30 – toate fiind cu Marjă 0%.

Englezii așteaptă o victorie fără discuții în acest meci, având trei victorii din trei meciuri contra slovacilor, de-a lungul istoriei.

Este așteptat ca  Wayne Rooney să fie înlocuit de Jordan Henderson în primul 11, aceasta fiind doar una dintre mai multe mutări pe care antrenorul Roy Hodgson (foto sus, sursa UEFA.com) este așteptat să le facă pe teren luni seară.

Va reuși din nou Rusia cu Țara Galilor?

Rusia și Țara Galilor nu sunt două nume străine unul de altul. Rusia a ajuns la EURO 2004 grație unei victorii cu 1-0 în fața galezilor, în play-off.

De asemenea, Rusia i-a învins de două ori pe actualii rivali din Grupa B în calificările pentru Cupa Mondială 2010. Gareth Bale a ratat un penalty în meciul pierdut de galezi cu 2-1 la Moscova.

Rusia și Țara Galilor au cote la victorie foarte apropiate pe Betano.com. semn că ambele au șanse aproape egale să învingă luni seară.

Oricum ar fi, noi câștigăm o nouă seară fotbal de calitate la EURO 2016.

Leave a Reply