spania euro 2016

Grupa D, calcule: Spania are nevoie de 1 punct, meci dramatic între Cehia și Turcia (Marjă 0%)


Spania este singura echipă calificată mai departe din Grupa D, indiferent de rezultatele din meciurile de marți seară. Pentru celelalte locuri libere se luptă Croația, Cehia și chiar Turcia.

Ultimele meciuri din Grupa D se joacă marți, de la ora 22:00, fiind Croația – Spania și Cehia – Turcia.

Campioana europeană Spania va câștiga Grupa D chiar și cu un egal, ceea ce îi va asigura o optime de finală ușoară, sâmbătă, contra unei echipe clasate pe locul 3 în altă grupă.

Marjă 0% pentru Croația – Spania

Pentru această întâlnire în care Spana are nevoie de minim 1 punct, Betano.com a pregătit cote cu Marjă 0%.

Cotele cu Marjă 0% înseamnă că pentru variantele de pariere 1X2 veți găsi probabil cele mai bune cote de pe piață la acest meci, pe Betano.com.

Spania este marea favorită a partidei. Spaniolii au o cotă de peste 2 la victorie și, dacă se vor mulțumi un un egal, acesta a primit o cotă de peste 3, toate fiind cu Marjă 0%.

Detalii complete despre Marja 0% sunt aici

Lupta pentru locurile 2 și 3

Locul 2 din Grupa D va întâlni Italia pe Stade de France, pe 27 iunie. Iar pentru locul 2 se luptă Croația și Cehia.

Croații au nevoie de un egal pentru a fi siguri de locul 2. Dacă pierd, atunci Cehia poate ocupa locul secund doar în cazul în care va înfrânge Turcia, un caz în care Cehia și Croația vor fi egale la puncte, dar primii superiori la criteriile secundere de departajare.

Cehia poate spera la calificarea în optimi doar dacă învinge Turcia, inclusiv de pe locul 3. Turcia speră la rândul ei la o calificare de pe locul al treilea, iar pentru aceasta trebuie la rândul ei să bată Cehia. Așadar, meciul Cehia – Turcia se anunță cel mai dramatic, pentru că ambele echipe au nevoie de victorie. Egalul nu folosește nimănui.

Foto: The Guardian

Leave a Reply