franța germania semifinale euro 2016

Franța în finala EURO, Germania se bate singură


Germania a comis două greșeli impardonabile cu Franța, în semifinala de joi seară de la EURO 2015. Gazdele competiției au câștigat cu 2-0 și s-au calificat în finala de duminică, acolo unde vor întâlni echipa Portugaliei.

Campionii mondiali au reușit cel mai slab meci de la turneul final. Au comis greșeli nepermise și au fost taxați imediat. Chiar dacă în prima repriză Germania a avut o posesie de 64%, nu a reușit să domine și poarta.

Corner inutil, henț, penalty, gol

Prima mare greșeală s-a petrecut în minutele de prelungire ale primei reprize. Un corner acordat neglijent și inutil Franței a fost urmat de un henț în careu al lui Schweinsteiger. Un gest de asemenea inutil, mingea era departe de poartă și nu ar fi urmat o lovitură de cap periculoasă.

Betano.com: Vezi aici cotele pentru pariuri sportive ale finalei EURO 2016

S-a acordat corect penalty pentru Franța, iar Griezmann a marcat cu un șut sigur.

Cel mai mare portar din lume, gafă de zile mari

La mijlocul reprizei secunde, o ieșire neglijentă a portarului neamț Neuer a dus la respingerea sa neglijentă în față, acolo unde s-a aflat același Griezmann, care nu a iertat nici a doua oară.

Francezul Griezmann a adunat șase goluri în clasamentul golgheterilor și nu pare a mai putea fi ajuns.

Germania s-a trezit târziu

După al doilea gol primit, Germania a trimis mingea imediat în bară. Nu a fost să fie gol și nu a fost să mai fie gol până la final, deși nemții au dominat finalul de meci, remarcându-l pe portarul francez Lloris.

Germania avut 17 șuturi, dintre care 6 pe poartă, dar cele periculoase cu adevărat au venit după cele două goluri franceze, iar norocul nu a mai fost de partea campionilor mondiali.

Leave a Reply