franta islanda euro 2016

Franța merge în semifinalale EURO 2016


Franța s-a calificat duminică seară în semifinalele EURO 2016, după ce a predat o lecție de fotbal Islandei pe care a învins-o cu 5-2. Iată și programul complet al semifinalelor.

Semifinalele din Franța au următorul program:
Miercuri, 6 iulie, ora 22:00, Portugalia — T. Galilor
Joi, 7 iulie, , 22:00, Germania —Franța

În sfetul de finală de duminică seară, Franța nu a lăsat vreo șansă vajnicilor islandezi. Nordicii au clacat până la urmă, după un turneu solid, în fața unei echipe a Franței mult mai solidă. Francezii s-au calificat în prima lor semifinală după EURO 2000, în timp ce vajnicii pescari au suferit prima înfrângere de la EURO 2016.

Betano.com: Vezi aici cotele pentru pariuri sportive din semifinalele EURO 2016

Gazdele au reușit cel mai bun joc de la EURO 2016 și au marcat în minutul 13 prin Olivier Giroud. În minutul 20 Paul Pogba a marcat pentru 2-0, Dimitri Payet pentru 3-0, iar prima repriză s-a încheiat cu 4-0 după golul lui Dimitri Payet.

Islanda a avut o tresăsire de formă marcând prin Kolbeinn Sigthorsson în minutul 56, dar Franța și-a refăcut rapid avantajul de patru goluri prin reușita lui Olivier Giroud din minutul 59. Spre final, nordicii au avut ultimul cuvânt înainte de eliminare, prin golul lui Birkir Bjarnason.

„Germania, cea mai bună echipă din lume”

Didier Deschamps, antrenorul Franței, se gândea deja după acest meci facil la semifinala cu Germania: „Nemții au cea mai bună echipă, nu este nici un dubiu aici. Dar vom da ce avem mai bun contra celei mai bune echipe nu doar din Europa, ci din lume”.

Franța a obținut victoria de carea avea nevoie înainte de semifinale și a arătat că este una dintre cele mai bine pregătite echipe, din punct de vedere fizic.

Semifinala cu Germania îi va aduce pe nemți obosiți în urma victorie cu Italia la care s-au bătut 18 penalty-uri, în timp ce Franța va fi încălzită exact cât trebuie pentru a face pasul în finală.

Leave a Reply