wisd wild west

Joacă Wild Wild West pe Cazinoul Betano și câștigă premii

Ia parte la aventura din Vestul Sălbatic și câștigă pe Cazinoul Betano. Jocul Wild Wild West, realizat de NetEnt, este disponibil pe Cazinou și pune la bătaie premii atractive.

Wild Wild West – The Great Heist te introduce în lumea jafurilor din Vestul Sălbatic. De pe calul tău, conduci patru haiduci aflați în urmărirea unui tren cu comori. Grafica și muzica sunt foarte reușite, introducându-te rapid și agreabil în lumea unui Vest Sălbatic american plin de câștiguri la tot pasul.

Cum se joacă Wild Wild West

Jocul are trei linii și cinci role. Se pot miza între 0,10 euro și 100 de euro per rotire. Combinațiile câștigătoare încep din partea stângă și sunt constituite din trei, patru sau cinci simboluri similare ale haiducilor sau cărților din video-slot. Se oferă rotiri gratuite atunci când pe ecran apar trei simboluri similare.

Simbolul „Wild” este Joker-ul din joc. El înlocuiește orice simbol, cu excepția Scatter-ului, pentru a realiza combinații câștigătoare.

Cifra „7” este Scatter-ul.  3 scatter-uri își oferă 10 rotiri gratuite, iar la 4 primești 20 de rotiri gratuite. La 5 scatter-uri ești norocos și beneficiezi de 30 de rotiri gratuite.

O functie suplimenară din joc îți permite  să alegi între modurile Regular Wild, Expanding Wild, x2 Multiplier Wild și Spreading Wild.

În joc există și simbolul unui seif de aur, care poate apărea doar pe rolele 1, 3 și 5. Atunci când pe ecran apar trei seifuri, se poate activa un bonus suplimentar, în funcție de valoarea monedelor din ele.

Wild Wild West se poate juca pe bani reali sau de distracție. Betano îți urează succes la joc și câștiguri mari!

6.000 de lei, premii zilnice pe Cazinoul Betano

Nu uita, în Cazinoul Betano se desfășoară un concurs cu premii zilnice de 6.000 de lei. Jucând video slot-urile noastre, inclusiv Wild Wild West, și în funcție de poziția ta din clasament poti câștiga premiile în bani cash.

Leave a Reply