promo cazinou starburst wild wild west betano

Cazinoul Betano oferă Rotiri Gratuite la Starburst și Wild Wild West

Până la mijlocul lunii decembrie, Cazinoul Betano oferă iubitorilor de video slot-uri o promoțe atractivă, cu 20 de rotiri gratuite la Starburst și Wild Wild West.

Lumea magică a Cazinoului Betano a devenit de astăzi și mai atractivă. Dacă joci până între 100 și 199 de runde în cadrul oricăror video slot-urilor de pe Cazinoul Betano, mai puțin Mythic Maiden, vei primi 10 rotiri gratuite la Starburst și Wild Wild West. Dacă vei juca peste 200 de runde, vei primi 20 de rotiri gratuite.

Promoția este validă până pe data de 15 decembrie 2017, în fiecare zi a săptămânii cu excepția celor de vineri și sâmbătă.

Important: Rotirile Gratuite primite nu au cerințe de rulaj! Ce înseamnă acest lucru? Eventualele câștiguri obținute din cele 20 de rotiri gratuite vor fi alimentate direct în contul tău de cash, putând fi direct retrase!

Pentru a intra în promoție, accesează pagina acesteia și apasă butonul de jos „Înscrie-te aici”. Tot în această pagină găsești și Termenii și Condițiile, explicate pe larg, dar într-un mod foarte simplu și pe înțelesul tuturor.

Cum poți câștiga rotirile gratuite? Un exemplu concret este următorul. Dacă joci luni 200 de runde în cadrul unuia sau a mai multor video slot-uri din Cazinoul Betano, a doua zi – marți – vei avea în contul de joc 20 de rotiri gratuite la Starburst și Wild Wild West. Nu uita ca înainte să te asiguri că ai optat pentru promoție apăsând butonul de înscriere menționat mai sus.

Succes!

Leave a Reply