warlords video slot

7 noi jocuri pe Cazinoul Betano

Lumea Cazinoului Betano este mai bogată cu șapte noi jocuri. Chiar dacă sportul începe să recapete putere prin reluarea competițiilor importante de fotbal, trebuie să ne facem timp și pentru jocurile de cazinou. Astăzi vă prezentăm Warlords.

Astfel, Cazinoul Betano este mândru să vă prezinte șapte noi titluri care se adaugă unei colecții  deja impresionante. Acestea sunt:

  • Warlords
  • Secrets of Christmas
  • Spinata Grande
  • Dead or Alive
  • ***Motörhead
  • Jack Hammer 2
  • Magic Portals

Toate jocurile video slot de pe Cazinoul Betano se pot juca pe bani reali, dar și pe pe bani virtuali. Vă vom prezenta pe rând jocurile

Warlords – Crystals of Power

Warlords – Crystals of Power este un video slot de la NetEnt în care poți ghida personajele principale, fiecare cu câte un animal de companie diferit, într-un război pentru cuceriri și comori neprețuite.

Jocul este format din cinci role și trei linii, cu 30 de linii de plată. Simbolurile sunt reprezentate de eroii jocului (Barbarul, Samuraiul și Preoteasa), animalele lor de companie (lup, jaguar, porn mistreț) și elemente de echipament (câști, inele etc.). Simbolurile cu eroii pot ocupa întreaga rolă, adică toate cele trei căsușe de sus până jos.

Poți miza între 0,75 lei și 75 de lei per rotire.

Pentru a câștiga, combinațiile trebuie să înceapă de pe prima rolă din stânga.

Joker-ul este format dintr-un medalion cu trei cristale colorate și poate înlocui orice simbol din joc în afară de Scatter, pentru a oferi mai multe șanse de câștig.

Scatter-ul este format din steguri ce pot fi de trei culori. Acesta oferă posibilitatea de a primi rotiri gratuite sau bonusuri.

Bonusurile jocului sunt diferite, în funcție de erou. Fiecare personaj declanșează rotiri gratuite atunci când pe role apar trei steaguri colorate. Trei steaguri albastre declanșează 9 rotiri grauite, trei steaguri verzi – 7 rotri gratuite, trei steaguri roșii – 5 rotiri gratuite. Scatter-ul se transformă într-un joker fix pe durata rotirilor gratuite.

Există de asemenea și fucția Random Overlay care declanșează rundele de bonus The Barbarian Hammer, The Priestess Arrow și The Samurai Sword.

Se oferă re-spins atunci când apar pe role mai multe Scatter-uri.

Intră acum în lupta eroirlor Worlords!

Leave a Reply