android

Betano.com acum și pe Android

Casa de pariuri sportive online Betano.com a lansat aplicația dedicată sistemului de operare Android. Aceasta se alătură suitei care mai cuprinde aplicația pentru iOS și site-ul optimizat pentru dispozitive mobile.

Șapte din zece români au smartphone, iar nouă din zece dintre cei care au un dispozitiv mobil inteligent folosesc ca sisteme de operare Android sau iOS. Betano.com a venit în întâmpinarea acestei realități a pieței și a creat aplicații dedicate.

Aplicația  de Android se poate descărca și instala pe dispozitivele cu acest sistem de operare de pe site-ul Betano, accesând link-ul: https://ro.betano.com/apps/

Totul a fost testat astfel încât experiența utilizatorilor să fie plăcută și foarte rapidă. „Aplicația nu se blochează deloc, este stabilă și se mișcă excelent”, a fost părerea unuia dintre primii utilizatori.

Watch&Bet, SpeedBet și multe alte surprize

Aplicația de Android a Betano.com vine cu funcții moderne menite să transforme experiența mobilă a utilizatorilor într-una dinamică, sigură și totodată distractivă. Prin Watch&Bet, transmisiunile live a peste 24.000 de evenimente sportive se pot viziona direct pe orice tabletă și telefon cu Android, iar cu funcția Speed&Bet un pariu poate fi plasat în doar două secunde prin folosirea ecranului tactil!

Utilizatorii vor fi de asemenea informați prin notificări smart, în timp real, despre starea pariului lor sau despre evenimentele lor preferate. Posibilitățile de personalizare sunt multiple, la fel ca și pe platforma web de ultimă generație, Betano.com. Opțiunea MyLive individualizează pagina de pariuri live după preferințele jucătorilor, iar pariurile efectuate și cele câștigate pot fi distribuite pe Facebook, e-mail și Twitter.

În curând – TALK n’ BET, pariuri prin comandă vocală!

Aplicația de Android va avea în curând și funcția TALK n’ BET, prezentă deja pe platformele iOS. Unică în România, aceasta permite plasarea pariurilor prin comandă vocală și funcționează ireproșabil.

Utitlizatorul nu mai trebuie să caute meciul dorit și să apoi să aleagă miza, ci totul se realizeză prin voce, iar aplicația execută comanda.

Betano.com vă invită așadar să descărcați aplicația de Android și să o folosiți pentru a vă ușura activitatea de pariere. La fel ca și cea pentru iOS, descărcată și folosită în România de mii de oameni, Betano.com oferă utilizatorilor acum și pe Android platforma ideală de distracție la pariuri sportive.

 

Leave a Reply