baschet csm oradea

Zi fierbinte pentru baschetul românesc (CSM Oradea, streaming live)

CSM CSU Oradea, Universitatea BT Cluj, CSM Steaua Eximbank și BC Mureș intră astăzi în cupele europene la baschet. Apasa aici pentru toate cotele la pariuri sportive  oferite de Betano.com pentru partidele  de baschet din competițiile în care joacă echipele din România.

Oradea începe în Liga Campionilor

Campioana României la baschet, CSM CSU Oradea, își începe astăzi aventura în grupele Ligii Campionilor primind vizita lui Pinar Karsiyaka Izmir, în prima etapă din Grupa B.

Competiția este una nouă, fiind înființată de FIBA în vara acestui an. Aceasta aliniază la start echipe puternice de pe Bătrânul Continent.

Zece meciuri au loc astăzi, iar cotele lor se află aici.  Partida Oradei se poate vedea cu streaming live pe Betano.

Bihorenii sunt singura echipă românească în Liga Campionilor și se află într-o grupă grea cu formațiile Pinar Karsiyaka, Le Mans, Umana Venezia, Maccabi Rishon și Avtodor Saratov, toate provenite din țări cu baschet dezvoltat, net superior României și cu bugete mult mai mari.

Din grupă mai fac parte finlandezii de la Kataja Basket și ucrainenii de la Khimik Yuzhny, echipe apropiate de valoare cu CSM. La fel ca la fotbal, echipele autohtone și-au îndeplinit deja obiectivul prin intrarea în faza grupelor, dar totuși sperăm ca pe teren propriu Oradea să fie o nucă tare.

Oradea este neînvinsă pe teren propriu în acest sezon. Echipa joacă solid acasă, nici o echipă nereușind să marcheze mai mult de 75 de puncte într-un meci la Oradea.Pinar se află la al treilea meci oficial din acest sezon. Turcii au pierdut un singur meci în fața echipelor românești, în 2013 cu Gaz Metan Mediaș.

Steaua, U Cluj și Mureș debutează în Fiba Europe Cup

Țara noastră mai are trei reprezentante în competițiile europene intercluburi în acest sezon. Universitatea BT Cluj, CSM Steaua Eximbank și BC Mureș intră în joc în Fiba Europe Cup, o întrecere în care cele trei cluburi românești au șanse de a accede în primăvara europeană.

Cotele meciurilor din Fiba Europe Cup de azi le puteți găsi aici.

Steaua va întâlni cvadrupla campioană a Slovaciei, BC Prievidza. Această echipă a fost eliminată în primul tur preliminar din Basketball Champions League de CSM CSU Oradea.Contra Stelei, slovacii l-au înlocuit pe Derrick Caracter cu Devonne Giles pe poziția 5, față de partidele cu orădenii.

Foto: CSM Oradea

Leave a Reply