panathinaikos euroliga baschet

Seara de Euroligă se vede be Betano TV

În această seară, baschetul de calitate european iese la rampă cu noi meciuri interesante. Toate se pot viziona  pe Betano TV – serviciul de streaming live al Betano.

Una dintre cele mai interesante partide ale serii este cea dintre Panathinaikos și  Brose Bamberg (ora 21:15). Evenimentul este oferit pe Betano cu celebrele cote Marjă 0% , cele care asigură un profit maxim pentru pariori.

Întâlnirea are o favorită certă, Panathinaikos, o echipă care se luptă să nu rateze calificarea din sezonul regulat. PAO se află pe locul 6 în clasament, iar o înfrângere diseară ar putea-o arunca la limita de jos a Top 8. Elenii au câștigat 6 din ultimele 7 meciuri contra lui Brose, dar ultimul succes a fost unul la limită, 84-83 în etapa a treia din actualul sezon. Un coș de trei al lui Nick Calathes a decis meciul, iar Bamberg a ratat ultima arunare a meciului prin Darius Miller.

O nouă victorie a lui PAO are cota de 1,30 pe Betano. Nu este exclusă nici o victorie a oaspeților, cu cota de 4,30, anunțându-se o întâlnire echilibrată, pe viață și pe moarte. Fiecare are nevoie de victorie, pentru că și Brose speră să ajungă în Top 8 al sezonului regulat, cel care asigură calificarea în faza a doua a competiției.

Panathinaikos are a treia cea mai bună apărare din Euroligă, dar aceasta va avea misiunea de a opri al șaselea cel mai bun atac din acest sezon. Grecii vor încerca să se impună sub panou, acolo unde cei de la Bamberg au cea mai slabă medie de recuperări din Euroligă, doar 30,5 pe meci.

Un alt meci interesant este cel dintre ȚSKA Moscova și Steaua Roșie Belgrad (ora 20:00). Sunt două echipe care în ultima perioadă au câștigat. Rușii sunt liderii Euroligii, iar sârbii – echipa cu cel mai mic buget din competiție, 5 milioane de euro – doresc să română în Top 8 și să treacă mai departe.

Crvena Zvezda a obținut în acest sezon prima victorie contra lui ȚSKA după anul 2000, cu scorul de 78-67. Chiar și așa, Steaua Roșie are o cotă foarte mare la victorie diseară, de peste 14,00. ȚSKA pare a avea un mic recul în ultima perioadă, scopul fiind cel mai probabil atingerea unui vârf de formă spre finalul Euroligii, atunci când se va bate pentru titlu.

Programul complet al serii este următorul:
Unics Kazan – Real Madrid (18:00)
Efes – Milano (19:30)
ȚSKA Moscova – Crvena Zvezda (20:00)
Maccabi Tel Aviv – Saski Baskonia (21:05)
Panathinaikos – Brose (21:15)

Pariază aici pe meciurile din Euroligă

Leave a Reply