olympikaos euroliga

Opt meciuri din Euroliga masculină, live pe Betano.com

Runda a 12-a a celei mai tari competiții de baschet din Europa ne oferă cinci partide în seara de joi și alte trei vineri seară. Vom viziona și vom paria pe partide cruciale și vom asista la derby-ul dintre ȚSKA și Barcelona și la întoarcerea antrenorului Zeljko Obradovic la Atena, pentru un duel de cinci stele cu fosta sa echipă, Panathinaikos.

ȚSKA Moscova vs FC Barcelona, live pe Betano.com, vineri ora 19:30

Pur și simplu nu știi la ce să te aștepți atunci când liderul la zi al Euroligii și deținătoarea trofeului, ȚSKA Moscova (10v-1î) primește vizita puternicei FC Barcelona Lassa (5v-6î). Meciurile rușilor au fost cele mai prolifice, marcându-se în medie 174.3 de puncte pe meci.

Meciurile spaniolilor, în schimb, au fost cele mai sărace în coșuri (142.9), însă catalanii trebuie să înscrie pentru prima dată în șase meciuri peste 72 de puncte într-un meci ca să bată un adversar care a marcat cel puțin câte 79 de puncte în fiecare meci din acest sezon. Amatorii pariurilor pe baschet pot alege dintr-o mulțime de variante la meciurile din Euroligă.

La ce diferență se termină partida, rezultate pe sferturi, cum se marchează primul coș, totalul aruncărilor de trei puncte în meci sau dacă meciul ajunge în prelungiri sunt doar câteva din armele cu care se pot „ataca” meciurile de Euroligă. Mulți jucători experți aleg să parieze live, chiar în timpul meciului. Tu ce tactică alegi?

Aici poți găsi toate meciurile din oferta de pariere pe Euroligă

Aici poți găsi toate meciurile transmise în live streaming pe Betano.com

Panathinaikos – Fenerbahce, live pe Betano.com, vineri ora 21:45

Celălalt derby al acestei etape de Euroligă se dispută la OAKA Arena, locul în care antrenorul sârb Zeljko Obradovic a scris istorie la timona „verzilor”, câștigând de 5 ori competiția europeană de top, de 11 ori campionatul Greciei și de 7 ori Cupa Greciei.

Sârbul e la al patrulea sezon pe banca turcilor de la Fenerbahce, alături de care își dorește să biruiască în Euroligă, lucru care ar reprezenta o premieră pentru clubul din Istanbul, respectiv ar fi a noua repetare a performanței pentru marele antrenor. Fenerbahce aruncă mai bine din acțiune (50.5%), față de greci (46.67%), dar baschetbaliștii din Atena sunt primii la capace (4 pe meci), așa că vor încerca să-i încurce pe turci cu ce știu ei mai bine, cu apărarea.

Împinși din spate de către fanaticii suporteri, grecii sunt favoriți, iar cotele pentru acest meci le găsiți aici.

Euroliga ne propune meciuri interesante, etapă de etapă

Primul angajament de unu la unu al zilei de joi vine din Rusia, unde Unics Kazan (3v-8î) primește vizita celor de la Baskonia Vitoria Gasteiz (7v-4î). Ne așteptăm la un meci disputat mai mult sub coș, pentru că ambele echipe se bazează pe adâncime, pe inspirația jucătorilor înalți și pe pătrunderi. De altfel aceste două formații trag cel mai prost de trei puncte din toată liga: Unics 33.33% și respectiv Baskonia 33.76%.

Fostele câștigătoare ale Euroligii, Real Madrid, Maccabi Tel Aviv și Olympiacos joacă astăzi, meciuri care pot fi de asemenea urmărite live pe Betano TV.

Deținătoarea a 9 titluri în Euroligă, Real Madrid (8v-3î), va avea o deplasare grea la Istanbul unde va da piept cu Darussafaka (5v-6î) și antrenorul David Blatt, cel din urmă fiind la primul duel cu madrilenii după ce i-a bătut în finala din 2014 pe când antrena pe Maccabi Tel Aviv.

Fosta echipă a lui Blatt (5v-6î) joacă în deplasare cu Steaua Roșie (4v-7î), tot joi de la ora 21:00. Ambele echipe trec printr-o perioadă proastă, sârbii au trei, iar israelienii două înfrângeri la rând. Istoric, Steaua Roșie a câștigat un singur meci din opt cu Maccabi, dar în arena arhiplină din Belgrad orice se poate întâmpla. Zalgiris Kaunas (4v-7î) primește vizita lui Olympiacos (7v-4î).

Grecii au 4 victorii din ultimele 5 partide și sunt favoriți în acest meci. Vom vedea o adevărată bătălie în spațiul de trei secunde pentru că Zalgiris este cea mai bună la recuperări ofensive, iar Olympiacos la recuperări în apărare.

Ultimul meci de joi este între Brose Bamberg (3v-8î) și Anadolu Efes Istanbul (6v-5î). Turcii speră ca faptul că sunt dominanți în competiție la recuperări, iar nemții cei mai slabi la acest capitol să fie decisiv pentru a putea învinge. Vineri, Galata (3v-8î) caută a patra victorie consecutivă în partida cu Armani Milano (4v-7î), echipă care n-a mai bătut în deplasare din octombrie.

Leave a Reply