olympiacos efes euroliga

Olympiacos și Efes se luptă pentru careul de ași din Euroliga

Euroliga de baschet își va cunoaște astăzi ultimul nume calificat în Final Four. Olympiacos și Efes vor juca meciul decisiv, de la ora 21:00, în direct pe Betano TV.

Cele două echipe se află la egalitate în playoff, 2-2, așadar este nevoie de ultima partidă pentru a stabili cine va face pasul în semifinalele competiției.

Pariuri live pe Olympiacos – Efes, în Euroliga de baschet (2 mai, ora 21:o0)

Grecii au supraviețuit miraculos și au câștigat meciul 4 din playoff pe terenul lui Efes, reușind să egaleze la doi scorul din playoff. Acum ei vor juca acasă și au prima șansă, fiind pe val și beneficiind de experiența unor jucători precum Vassilis Spanoulis și Georgios Printezis, cei care au adus două titluri de Euroligă în anii 2012 și 2013. Gazdele au cota de 1,45 să câștige diseară.

Betano a pregătit meciul cu aproape 200 de tipuri de pariuri. În plus, întâlnirea se poate viziona cu streaming live, pe Betano TV. Click aici pentru programul de streaming live.

Olympiacos, mare favorită

Cifrele arată că nici o echipă oaspete nu a reușit să se califice în deplasare în meciul decisiv din playoff, în Euroligă.  Elenii joacă excelent pe teren propriu, fiind foarte greu de învins, dar acest lucru nu înseamnă că Efes este deja eliminată.

Gazdele de diseară au arătat în sezonul regulat că știu cum să o abordeze pe Efes, pe propriul tren. Acest lucru se observă în meciul câștigat cu 90-66 în Grecia, în etapa a doua din Euroligă. A fost singura partidă în are Efes a marcat sub 75 de puncte, media otomanilor din sezonul regulat fiind în mod normal de 82 de puncte pe meci, a treia cea mai bună din competiție.

Olympiacos a jucat ultima oară în Final Four în 2015, în timp ce turcii de la Efes nu au mai ajus în această fază de peste 15 ani, ceea ce le întărește elenilor statutul de favoriți.

Betano oferă cota de 1,57 pentru ca Olympiacos să conducă la pauză și la final.

Recordurile lui Spanoulis

Liderul lui Olympiacos va aduna după meciul de diseară 251 de prezențe în Euroligă, intrând în Top 8.

De asemenea, el va stabili un record absolut, peste 900 de aruncări reușite de la linia de fault în această competiție.

Cu 15 coșuri de la trei puncte marcate până acum în playoff-ul contra lui Efes, el mai are nevoie de doar unul singur pentru a îl egala pe celebrul Juan Carlos Navarro (FC Barcelona Lassa) la capitolul cele mai multe coșuri de trei reușite într-o serie de playoff.

Spanoulis are cota de 1,80 să marcheze peste 2,5 coșuri de trei puncte, diseară. Click aici pentru pariurile pe jucători de la Olympiacos – Efes.

Final Four așteaptă ultima echipă

Trei nume din Final Four se știu deja. Acestea sunt Real Madrid, ȚSKA Moscova și Fenerbahce.

Real Madrid va juca în semifinale cu Fener, iar ȚSKA o va întâlni pe câștigătoarea dintre Olympiacos și Efes.

Leave a Reply