euroliga baschet

Ce pariem diseară pe Euroliga de baschet

Joi seară este etapă în Euroliga de baschet. Sunt câteva partide care nu merită doar vizionate cu streaming live pe Betano TV, ci și a se face profit de pe urma lor.

Meciurile Unics Kazan – Olympiacos și Fenerbahce – ȚSKA Moscova sunt oferite cu cote Marjă 0% pe Betano.com (cele care asigură profit maxim pentru pariori) și cu peste 105 de tipuri de pariuri pe meci. Se mai joacă Zalgiris Kaunas – Barcelona (20:00), Brose Baskets – Maccabi Tel Aviv (21:00) și EA7 Olimpia Milano – Darussafaka (21:45).

Unics Kazan – Olympiacos (18:00)

Este una dintre cele mai dezechilibrate partide ale serii. Olympiacos este una dintre cele mai puternice echipe din sezonul regulat, stă „lipită” de Real Madrid și ȚSKA Moscova. Grecii o vor întâlni pentru a doua oară în istorie pe Unics, după ce chiar în acest sezon, în etapa a 11-a, i-au învins în mod categoric cu 88-59.

A fost un meci în care Keith Langford s-a zbăbut de unul singur și a înscris aproape o jumătate din punctele rușilor, 25 în total. Cel mai bun marcator din Euroligă va avea din nou o misiune grea și va trebui să ducă pe umeri greutatea unei partide care se anunță greu de câștigat. El are o cotă de 1,91 pe Betano pentru a marca peste 21,5 puncte diseară.

Favorita partidei este Olympiacos, cu o cotă de 1,95 și va fi o surpriză ca elenii să nu plece cu victorie, mai ales că gazdele au al treilea cel mai slab atac din Euroligă (cu o medie de 75 de puncte pe meci).

Fenerbahce – ȚSKA Moscova (19:45)

Fenerbahce – ȚSKA Moscova se anunță un meci încins, între două echipe cu șanse mari să ajunfă în faza finală. Cele două au jucat finala sezonului trecut și au adunat până acum 21 de meciuri directe, dintre care 16 au fost câștigate de ruși. Acum se află pe locurile 4 și respectiv 2 în sezonul regulat.

Ultima partidă a avut loc la Moscova, câștigată de turci în prelungiri, dar pentru gazde nu a jucat atunci Nando De Colo.

Cele două echipe se cunosc foarte bine, la fel și antrenorii (Dimitris Itoudis de la ȚSKA a fost pentru mulți ani secundul lui Zeljko Obradovic de la Fener).

Va fi un meci de mare încleștare la Istanbul, unul care nu se poate rata. Gazdele pornesc cu prima șansă, cu o cotă de 1,70 la victorie pe Betano.com, pe când ȚSKA are cota de 2,40 pentru un succes diseară. Toate cotele acestui meci sunt aici. 

Leave a Reply