sergio rodriguez euroliga 2017 2018

Începe Euroliga de baschet: Cine este favorită?

Noul sezon din Euroliga de baschet începe astăzi, iar toate partidele se pot viziona cu streaming live pe Betano.

Cele 16 echipe care încep sezonul regulat vor juca una împotriva celeilalte, în drumul către Final Four. Click pentru meciurile de astăzi din Euroligă, cu cote și streaming live pe Betano.com.

Cel mai bun transfer

Euroliga a avut mutări dinamice, după ce Fenerbahce a câștigat titlul în finala din Turcia. Campioana Fenerbache l-a adus pe  Brad Wanamaker, cel care are calitățile de deveni un nume de referință în Euroligă. A pierdut, însă, și un jucător de bază, Bogdan Bogdanovic, plecat în NBA la Sacramento Kings.

O altă importantă plecare este cea a lui Milos Teodosic de la ȚSKA Moscova în NBA, la Los Angeles Clippers. Tot rușii au mutat rapid și au reușit una dintre cele mai bune mutări, l-au adus pe Sergio Rodriguez (foto sus). Fost MVP în 2014, Rodriguez este un jucător experimentat și care ar putea fi decisiv pentru ȚSKA în lupta pentru un titlu.

Favoritele la titlu

Cele mai puternice echipe ale sezonului sunt consierate Fenerbahce și ȚSKA Moscova. Turcii au cota e 4,00 să câștige titlul și în acest sezon, în timp ce rușii au un multiplicator de 3,50. Cine crezi că va câștiga Euroliga?

Fener a pierdut jucători, dar a și transferat, ceea ce s-ar putea traduce într-un start mai slab de sezon. Însă, cu siguranță, echipa antrenată de Obradovic va fi la o formă maximă în cea de-a doua jumătate a cursei spre Final Four.

ȚSKA ar putea arăta mai omogen și mai puțin lovită de plecări, ceea ce îi arată pe ruși, cel puțin la start de sezon, cu un pas în fața lui Fener.

O echipă care a putea face o surpriză frumoasă este Olympiacos Pireu, care are cota 10,00 la titlul în acest an. Grecii au fost finaliști în două dintre ultimele trei sezoane, iar acum pot avea experiența să facă un pas în plus.

Leave a Reply