eurobaschet

EUROBASKET: Au venit giganții la Cluj!


Pentru prima oara in istorie, cel de-al doilea EURO ca popularitate după cel de fotbal, se joacă la noi în țară. Vedetele baschetului continental au ajuns la Cluj!

CEI 11 MAGNIFICI

Sala Polivalentă din Cluj-Napoca va găzdui în perioada 1-7 septembrie, meciurile din GRUPA C a FIBA EUROBASKET 2017, din care fac parte Spania, Croația, Muntenegru, Cehia, Ungaria și România. Nu mai puțin de 11 jucători activi din NBA vor încânta iubitorii baschetului și vor lupta alături de naționalele lor pentru calificarea în faza a doua a competiției ce va avea loc în Turcia.

Spania are șase jucători în campionatul nord-american, adică jumătate din lot, Croația trei, iar muntenegrenii și cehii câte unul. Vom vedea care dintre ei va ieși la rampă la Cluj.

Betano.com propune celor care pariază pe sportul cu mingea la coș o varietate mare de pariuri pe această competiție. Click aici pentru oferta completă

CE ZIC COTELE?
FRAȚII GASOL CEI MAI BUNI – SPANIA CAMPIOANĂ!

Casele de pariuri consideră că România este cel mai mare outsider la câștigarea unei medalii la acest campionat, o senzație de acest gen ar aduce unui jucător puțin spus patriot un câștig de o mie de ori mai mare decât suma investită! Conform Betano.com Spania pare favorită pentru a-și apăra trofeul cucerit acum doi ani în fața Lituaniei, care acum are șansa a cincea. Alte trei echipe apar în TOP 5: Serbia, Franța și Grecia.

Pentru titlul de cel mai bun jucător se bat frații Gasol, pivoții care joacă de ani buni în America, snaiperul Bogdanovic de la sârbi și fundașul francez Nando de Colo. Dacă lucrurile ies cum spun cotele, România ar putea rămâne cu amintirea că a jucat în grupa care a dat campioana și MVP-ul turneului.

Cine va câștiga EUROBASKET 2017? Cotele sunt aici!

ABSENȚE DE MARCĂ

Sârbii aveau o cotă mai bună la trofeu, dar lipsa artizanilor argintului de la Mondiale și de la Olimpiadă a scăzut simțitor șansele lor. Din lot absentează jucătorii din NBA Teodosic, Bjelica (accidentați), Jokic (a respins convocarea), din echipele de Euroligă Kalinic, Nedovic, Simonovic, Raduljica (accidentați) și Markovic, care s-a retras de la „națională”.

Campionatul ar fi arătat sigur altfel dacă ar fi participat grecii Antetoukounmpo și Koufos, italianul Gallinari, francezii Parker, Mahinmi, Batum și Gobert, croații Hezonja, Zizic și Zubac, spaniolii Mirotic și Ibaka, polonezul Gortat, turcii Ilyasova și Asik, toți provenind din cea mai tare ligă de baschet a lumii, NBA.

Cine va fi MVP-ul EUROBASKET 2017? Cotele sunt aici!

 

Leave a Reply