eurobaschet 2017

Eurobaschet 2017: România, marea surpriză?

La fiecare ediție a Campionatului European se mai întâmpla rezultate senzaționale înregistrate de echipe cotate mai slab. La Eurobaschet 2017, cu sala din Cluj  arhiplină, orice e posibil!

Toate meciurile de baschet ale echipei noastre, alături de toate partidele de la Eurobasket 2017, pot fi urmărite cu streaming live pe Betano! Vezi aici programul.

POATE FI ROMÂNIA SENZAȚIA?

România este în acest an cea mai slab cotată, astfel că orice victorie este egală cu o senzație. Cele mai accesibile echipe în grupă sunt Cehia și Ungaria, iar cu sala plină și colorată în galben, atât „vulturii” cât și toți românii pot visa la o calificare în faza superioară. Baschetul autohton de club are un nivel bun și ne așteptăm ca în următorii ani și cel de „națională” să ridice capul, iar EUROBASKET poate fi o rampă de relansare a sportului cu mingea la coș.

Este pentru prima dată când la o națională de-a noastră vedem mai mulți membri în staff decât în lotul de jucători, lucru care este perfect normal în baschetul de azi: doi sârbi și un american fac parte din staff-ul condus de Marcel Țenter, fost jucător în Ungaria, Germania și Israel.

Iese România din grupe sau nu? Click aici pentru cote!

MOLDO-COȘ ȘI CÂȚE – SINGURII STRANIERI
Componența echipei naționale a României la EUROBASKET este următoarea: fundași: Petrișor, Mandache, Calotă, Kuti; extreme: Moldoveanu, Paliciuc, Nicolescu, Torok; pivoți: Olah, Baciu, Nicoară și Câțe. Dintre cei 12 aleși de antrenorul Marcel Țenter distingem doar doi jucători care activează în străinătate.

În 2017, România va debuta pe 1 septembrie, contra Cehiei. Click pentru pariurile de la meciul România – Cehia (01.09.2018 – ora 20:30)

Vlad Moldoveanu s-a transferat în această vară în puternicul campionat turc, iar Emi Câțe a fost din nou împrumutat de Real Madrid la Basquet Prat din liga a doua spaniolă. De notat este că tânărul pivot a fost MVP-ul CE U20, unde România a ocupat locul 17 (sau mai bine zis locul 1 în Divizia B).

Vlad Moldoveanu are a 5-a șansă să fie coșgheterul grupei C. Click aici pentru cote!

MECIURILE ROMÂNIEI DE LA CLUJ

Vineri, 1 septembrie
România – Cehia (ora 20:30), Click aici pentru cote
Sâmbătă, 2 septembrie
România – Croația (ora 20:30)
Luni, 4 septembrie
România – Spania (ora 20:30)
Marți, 5 septembrie
România – Ungaria (ora 20:30)
Joi, 7 septembrie
România – Muntenegru (ora 20:45)

Leave a Reply