obradovic

Ce pariem azi: Zeljko Obradovic, din nou în fața foștilor elevi

Obradovic vrea a doua Euroligă consecutivă cu Fenerbahce și întâlnește fosta echipă, Panathinaikos. Cote cu marjă 0% pentru Atletico – Sevilla în Copa del Rey. Espanyol – Barcelona, rejucări în Cupa Angliei și etapă intermediară în Ligue 1.

Euroliga: Fenerbahce – Panathinaikos și cote mărite

La 19:45 e meciul etapei din Euroligă: Fenerbahce – Panathinaikos. Zeljko Obradovic a câștigat de 5 ori competiția cu Panathinaikos și vrea să obțină a doua medalie consecutivă cu Fener, campioana de anul trecut. Turcii sunt pe 5 în Euroligă, pe 1 în campionat și au pierdut de 3 ori în ultimele 19 jocuri. Oaspeții au locul al treilea în Europa și pe primul în campionatul Greciei, unde au câștigat toate partidele. Au pierdut doar două meciuri din ultimele 20 în toate competițiile. Ultima întâlnire directă s-a încheiat în favoarea lui Panathinaikos, însă grecii au fost învinși în ultimele 6 deplasări la Fenerbahce. Ai LIVE streaming pentru toate meciurile din Euroliga de baschet pe Betano!

Liderul Euroligii, ȚSKA Moscova, joacă la 19:00 cu Efes, pe care a învins-o în 14 din ultimele 16 partide oficiale. La 21:45 avem duelul spaniol dintre Real Madrid și Baskonia, iar lanterna roșie din Milano vrea un succes cu Unicaja. Pentru un bilet combo cu Real și Olimpia Milano primești un bonus la cotă: 2.50 în loc de 2.25!

Cote cu marjă 0% la Atletico – Sevilla

Sferturile din Copa del Rey încep la ora 20:00 cu Atletico – Sevilla și Valencia – Alaves, iar după ele e derby-ul catalan dintre Espanyol și Barcelona. Pentru Atletico – Sevilla, Betano îți oferă cote cu marjă 0% la pariurile 1X2. Formația din Madrid nu a primit gol de 4 meciuri și a câștigat 6 din ultimele 7, toate la 0! Oaspeții au eliminat-o pe Cadiz în optimi dar în campionat nu au decât un punct în 5 etape. Trupa lui Simeone a pierdut doar un meci pe propriul teren în sezonul actual, iar ultima înfrângere acasă cu Sevilla a avut loc în 2008. Cota oaspeților, cu marjă 0%, e de peste 8.00 pentru victorie! Urmărește Cupa Spaniei pe Betano!

Chelsea are nevoie de rejucare cu Norwich

Turul 3 din Cupa Angliei a avut câteva surprize mari: înfrângerea lui Arsenal cu Nottingham, a lui Stoke cu o echipă din liga a patra și egalul lui Chelsea cu Norwich. Campioana de anul trecut nu a reușit să înscrie pe terenul formației de Championship dar se poate califica diseară, după rejucare. Alte două formații de Premier League au meci diseară cu echipe de rang inferior: Swansea cu Wolverhampton, acasă, iar Bournemouth joacă la Wigan. La ambele meciuri sunt cote de peste 2.50 la orice pariu de tip 1X2!

Ligue 1: încă un meci cu puține goluri între Nantes și Toulouse?

Tătărușanu și Nantes joacă la 20:00 în deplasare, la Toulouse. În 12 din ultimele 16 meciuri directe au fost sub 2,5 goluri, o singură dată fiind atinsă cota 4 – în 2006. Statisticile din sezonul actual de Ligue 1 susțin și ele posibilitatea unui meci fără multe reușite. În doar un meci al lui Nantes s-au marcat peste 3,5 goluri, în timp ce Toulouse are doar trei meciuri jucate acasă cu peste 2,5 goluri. Lyon joacă la Guingamp tot la 20:00, iar la 22:00 e PSG – Dijon. Pariază pe Betano!

Leave a Reply