eurovision 2018

Top 3 favoriți din România la Eurovision: Va câștiga fata cu 1 milion de vizualizări?

Duminică, 25 februarie, are loc finala pe țară la Eurovision. Dintre cei 15 participanți, telespectatorii din România vor alege exclusiv prin votul lor doar unul singur și îl vor trimite în Portugalia.

Cine are cele mai mari șanse? Conform Betano.com, Feli este principala favorită, ea adunând peste 1 milion de vizualizări pe Youtube cu melodia „Bună de iubit”. Fosta participantă de la Vocea Românei a lansat recent și varianta în limba engleză a piesei cu care speră să îi dea gata în luna mai pe ascultătorii din Europa. Un pariu de distracție pe Feli cu miza 50 de lei îți poate aduce un câștig de aproape 150 de lei.

Click pentru toate cotele de la Eurovision, pe Betano.com – Pariază LIVE pe finală!

La mare luptă cu Feli este formația Jukebox – a nu se confunda cu Postmodern Jukebox. Piesa „Auzi cum bate” a adunat pe Youtube aproximativ  250.000 de vizializări și este interpretată alături de Bella Santiago. Așadar, șansa a doua pentru Jukebox să câștige finala, cota de 3,00.

A treia favorită este formația The Humans. Se pare că românii duc lipsă de imaginație la numele trupelor, din moment ce și acesta, la fel ca și Jukebox, se poate confunda cu celebrii The Humans.  Melodia românilor pare a fi mai bună decât cea a lui Feli sau Jukebox și se numește „Goodbye”. A adunat doar puțin peste 100.000 de vizualizări pe Youtube, însă vocea lui Cristina Caramarcu nu este deloc rea, iar piesa sună foarte „Eurovision-istic”. Va face  surpriza The Humans de România?

Leave a Reply