super bowl li

Ofertă unică de pariuri speciale pe Super Bowl: Ghicește ce culoare va avea părul lui Lady Gaga

Cel mai așteptat meci din fotbalul american, Super Bowl LI, se  joacă luni dimineață de la ora 1:30. Casa de pariuri online Betano.com a creat o ofertă unică, ca diversitate, de pariuri speciale pentru această partidă.

Cele peste 134 de tipuri de pariuri de la Super Bowl-ul dintre Atlanta Falcons și New England Patriots includ pe Betano.com mai multe alegeri speciale, care fac deliciul iubitorilor fotbalului american și nu numai.

Ideile Betano pentru pariurile speciale au încercat să acopere și evenimente din afara terenului. Astfel, se poate miza pe ce față va cădea modeda la tragerea la sorți de dinainte de meci (cap sau pajură), cât va dura imnul național al SUA, dacă artistul de muzică country Luke Bryan va uita versuri din imnul de stat american în timp ce îl va intona, câte tweet-uri va scrie președintele SUA – Donald Trump – în timpul meciului, ce culoare va avea părul cântăreței Lady Gaga atunci când va intra pe scenă la pauza meciului, ce culoare va avea lichidul cu care va  fi stropit la final antrenorul câștigător.

Toate pariurile de la Super Bowl LI sunt aici, pe Betano.com, care oferă pentru acest meci și cote cu Marjă 0% (cele care asigură profit maxim  pariorilor).

Betano.com a realizat și graficul de mai sus despre finala Super Bowl, în care a inclus și date atractive despre acest eveniment major de peste Ocean.

Leave a Reply